Vad är I-Run Betting?

August 22

I-run vadslagning är ett sätt att satsa främst på sport men inte nödvändigtvis begränsat till detta område, medan en händelse pågår. I traditionell vadslagning måste alla satsningar placeras innan evenemanget börjar, vilket ger alla gott om tid att studera oddsen. Men i ägda betting representerar en ny generation av spelalternativ som syftar till att krydda upp liveevenemang.

Medan vanliga satsningar, såsom vem kan vinna en match, kan vara en del av i-run betting, denna typ av vadslagning erbjuder ofta något annat. Till exempel, om du tittar på en baseballmatch, en in-run satsning skulle kunna satsa på nästa spelare att slå en home run. Naturligtvis kan vadet vara något mycket mer rutin, till exempel nästa spelare att slå ut eller slå en enda.

I-run kan vadslagning också vara mycket populär i individuella idrotter som tennis. Till exempel kan det vara möjligt att satsa på olika frågor på en match pågår. Om en spelare har en hård tid med sin tjänst, kan det vara roligt och utmanande att försöka förutsäga hur många dubbelfel spelaren kommer att tjäna och försöka satsa på det.

Ju bättre har ett antal fördelar i in-run vadslagning. Det tillåter spelaren att bedöma hur varje lag, eller varje individ, gör och ändra sina satsningar baserade på denna prestation. För dem som är mycket skicklig på att analysera sport, i-run vadslagning kan vara en mycket mer lyckad satsning än traditionella sportspel.

Utmaningen för sport böcker är att bestämma odds när de erbjuder i-run betting. Faktum är att sport riskerar att förlora en betydande summa pengar om de rätta oddsen inte släpps ut på spelet. Till exempel kan oddsen för att satsa på nästa basebollspelaren att slå en enda vara ganska låg. Men att satsa på nästa spelare att slå en home run, en mycket ovanligare bedrift, kan vara högre.

Den andra sidan, är naturligtvis att vadslagning in-line kan vara en avsevärd risk för sport. Generellt har sport en fördel med att vända sig till andra i branschen när du ställer odds. Men i ägda betting erbjuder ingen sådan lyx. Det finns ingen tid att samråda med andra och komma med lämpliga odds och bestämma vilka satsningar att erbjuda.

Det är därför många sporter böcker inte kommer att erbjuda i-run betting. De som inte erbjuder denna form av vadslagning ofta tycker att det tar år att fullända processen och finna en jämvikt mellan glada spelare och lönsamhet för sport. Generellt vadslagning är vanligare i europeiska länder i linje. Det har ännu inte vinna utbredd användning i USA.

  • I-run vadslagning kan innebära satsningar på nästa basebollspelare i ett spel för att slå en home run.