Hur använder jag Whey Protein för viktminskning?

January 2

Använda vassleprotein för viktminskning är ett utmärkt sätt att uppnå bantning mål. Vassleprotein är effektivt eftersom det hjälper till att bygga muskler och öka oneâ € s energi. Det är också effektivt eftersom det skapar en känsla av fullkomlighet, minskar suget efter snacks. Tillsammans med en träningsplan och noggrann diet, kan vassleprotein hjälpa i viktminskning.

Vassle är en del av mjölk som är mycket hög i protein och separeras som en biprodukt under osttillverkning. De isolerade proteiner från vassle kallas vassleprotein och kan köpas i pulverform och läggs in i drycker och skakningar. Vassle är historiskt tros ha medicinska egenskaper och är nu uppskattad för sina antiinflammatoriska och anticancer kvaliteter; Det används också av idrottsmän och kroppsbyggare för att uppmuntra muskeltillväxt.

En anledning till att individer värdevassleprotein för viktminskning är att det hjälper till att bygga muskler. Vassleprotein är mycket hög i protein, och protein är involverat i att bygga muskler och reparera skadade muskler. Med hjälp av denna proteintillskott under träningen för att gå ner i vikt kan hjälpa fett omvandlas till muskler snabbare. Detta är en anledning till vassleprotein används ofta som en kroppsbyggnad tillägg.

Använda vassleprotein för viktminskning är också effektivt eftersom det bidrar till att minska aptiten. Proteinrika livsmedel tar lång tid för kroppen att bearbeta och smälta, och därför är kända för att skapa en känsla av mättnad och fyllighet som varar mycket längre än man känner med kolhydratrika livsmedel. Äta vassleprotein med en måltid kan hjälpa en att känna full efter att ha ätit mindre och kan hjälpa en att känna full längre mellan måltiderna, minskar begäret efter småätande.

Det faktum att vassleprotein tar lång tid för kroppen att smälta på grund av dess höga proteininnehåll har en annan fördel för att ta det för viktminskning: energi. Vassleprotein är en långvarig källa till bränsle för kroppen, vilket gör en känsla energi hela dagen, undvika dalar mellan måltiderna. Känner dig energisk kan hjälpa individer att bli mer aktiva och känner sig mer motiverad för fysisk aktivitet, och därmed hjälpa dem att gå ner i vikt.

Några bra sätt att använda vassleprotein för viktminskning inkluderar användning av ett vassleproteinshake som en måltidsersättning. En shake kan konsumeras till frukost, lunch eller för en liten-måltidsersättning, såsom en mid-afternoon mellanmål. Det är bäst att dricka en vassleproteinshake direkt efter ett träningspass eftersom vassleprotein uppmuntrar byggandet och återhämtning av muskler.

Det bör noteras att användning av vassleprotein för viktminskning faktiskt kan leda till viktökning, men fett förlorade. Muskler väger mer än fett, och vassleprotein stimulerar muskeltillväxt. Byta fett med muskler kommer att resultera i en tyngre kroppsvikt, men en mer tonad utseende kropp och en smalare BMI. Man måste också vara noga med att läsa etiketten näring innan du använder vassleproteinpulver. Det finns olika typer av pulver, och medan många är mycket frisk och låg i kalorier, andra innehåller socker och är kaloririka, vilket kan uppmuntra viktökning.

  • Vassleproteinpulver kan läggas till drycker och skakningar.
  • Vassleprotein bygger muskler, vilket kan leda till viktminskning.
  • En viktminskning tillägg är ingen ersättning för regelbunden motion och goda matvanor.