Vad är Flab?

October 30

Flab avser lager av hud som hänger ned eller skapa rullar av överflödig hud. Flab kan hänvisa till fett på kroppen som hänger ner, eller det kan hänvisa till sagging hudområden som dyker upp efter dramatisk viktnedgång. Termerna flab och fett används ofta omväxlande. Flab kan visas på något område av kroppen. Magen, överarmar och ben orsakar de vanligaste problemområdena för dem som försöker eliminera flab.

När du försöker att befria kroppen av överskjutande flab, kan personen inte eliminera de fetare områden helt enkelt genom att utöva dessa muskler. Många människor kan försöka specifika arm övningar eller magövningar för att försöka minska fettet i dessa fläckar. För att verkligen förlora fett måste dock personen att ta upp cardio och en hälsosam kost. Motion och rätt kost kan skära ner på fett i dem som är ur form, men många andra människor kan finna viktminskning svårt.

Samråd med en läkare är det bästa sättet för en person att ta reda på vad hans kropp behöver för att eliminera fett. Det kan vara en förändring i livsstil, eller medicinering kan behövas. Varje persons kropp är olika och genetik spelar en stor roll i hur snabbt en person får tyngd. Andra faktorer som stress, ett jobb som kräver långa timmar av att sitta still, eller hälsoproblem allt kan leda till viktökning.

Efter att ha arbetat med en läkare för att bestämma den bästa åtgärden bör personen engagera sig i en hjärt rutin och planera balanserade vecko måltider som fortfarande ger den näring kroppen behöver. Skära ner på maten kommer inte nödvändigtvis orsaka viktminskning eftersom personen kan binge äta ibland. Det kan också bromsa kroppens ämnesomsättning och minskad energi som behövs för att utöva. Lösningen för viktminskning är en hälsosam, balanserad kost istället för att klippa ut mat i vad som ofta kallas en svält diet.

Någon som väljer att gå ner i vikt bör starta långsamt. Detta uppmuntrar honom att gradvis anpassa sig till sin nya diet och motion rutin, vilket gör honom mer benägna att hålla fast vid det. Arbeta ut med vänner och familjemedlemmar kan också hjälpa. Gå ner i vikt för snabbt kommer inte att ge huden tid att anpassa sig och kommer att förlora vikt samtidigt lämnar slapp hud bakom. Detta kan endast fastställas genom kirurgi, så det är bäst för personen att lyssna på sin läkare och gå ner i vikt långsamt.

  • En kvinna med en tonad mage.
  • För det mesta, innehåller lös, slapp hud fett.
  • Någon som väljer att gå ner i vikt bör starta långsamt.