Skatte Blanketter och tidsfrister för Day Trader

July 9

Att veta vad som utgör dagen tradingintäkter, vilka kostnader du kan dra av, och vilka särskilda regler gäller om IRS anser dig en kvalificerad dag handlare är allt gott och väl, men när det kommer till kritan, måste du ändå veta mer vardagliga saker som vad skatt formulär att fylla ut och när theyâ € re grund.

Använd rätt skatt former

Här är höjdpunkterna i några av de mest spännande formerna för den moderna dag näringsidkare. Observera att de är olika för de som kvalificerar sig som näringsidkare med IRS standarder än för alla andra som dag handel.

  • Blanketter för kvalificerade handlare: Om du gör det mark-to-market valet på blankett 3115, du € re anses vara i verksamhet med handel. Företags kostnader för enskilda skatte filers sätts på lista C i blankett 1040, vinst eller förlust från Business. Då din handel vinster och förluster redovisas på del II av Form 4797.

    Om du har några värdepapper i slutet av året i din handel konto, låtsas att de såldes den sista bankdagen på året vid rådande marknadsvärdet och sedan omedelbart återköpt.
  • Blanketter för alla andra: Dag handlare som inte betraktas handlare av IRS bör specificera affärs avdrag och investeringar räntekostnader på lista A i Form 1040. Du ska bifoga blankett 4952 om du använde det för att räkna din investering räntekostnader. Du rapporterar realisationsvinster och -förluster från din handel på schema D av Form 1040, under förutsättning att alla gränser för förlusterna.

Betala beräknad skatt kvartalsvis

Om du har varit anställd i flera år och år, alla dina skatteskulder kan ha täckts av dina löne skatteavdrag. IRS trivs bäst så, för då blir det pengar året runt. Face it: desto lättare är det att betala, desto mer sannolikt är det att du gör det.

Människor som är egenföretagare eller som har betydande inkomster från investeringar och dag handel kan generera mer intäkter än vad som kan täckas av löne källskatt. Vad du behöver göra är att uppskatta din skatteskuld fyra gånger om året och sedan skriva en check på dessa belopp. (Annars kan du möta en straff på skatt tid.)

Beräknade skatter betalas på blankett 1040 ES och förfaller den 15 april 15 juni 15 september och 15 januari.