Ge Quicken 2012 bankens Information till Balance konton

July 7

Det första steget när balansera ett konto är att förse Quicken 2012 med bankens kontoinformation. Denna information kommer från din månatliga uttalande. Supply Quicken med siffrorna den behöver enligt följande:

 1. Verifiera ingående balans.

  Quicken visar en figur i den ingående balansen textrutan. Om denna siffra inte är korrekt, ersätta det med den korrekta siffran. För att göra detta, flytta markören till textrutan och skriv över den givna siffran. (Om du förena ditt konto för första gången, Quicken får denna ingående balans figur från din startkontosaldo.

  Om du har försonat tidigare, använder Quicken utgående balans som du angav förra gången du försonas.)

 2. Ange slut balansen.

  Flytta markören till Ending Balance textrutan och skriv slutet, eller stängning, balans visas på ditt kontoutdrag.
 3. Ge satsens slutade balansdagen.

  Flytta markören till den nya Statement Slutdatum textrutan och skriv slutdatum för uttalandet du använder för att förena.
 4. Ange bankens serviceavgift.

  Om ditt kontoutdrag visar en serviceavgift och du inte redan har angett den, flytta markören till Serviceavgift textrutan och skriv beloppet.
 5. Skriv ett datum transaktionen för serviceavgift transaktionen.

  Quicken levererar sitt bästa gissning för datum. Om du förena för första gången använder Quicken det nuvarande systemet datum från datorns klocka. Om du har försonat kontot innan, Quicken plockar ett datum en månad senare från den senaste gången du försonas kontot. Om datumet Quicken plockar inte är korrekt, skriver rätt datum.

  Du kan justera ett datum en dag i taget genom att använda antingen + eller -.

 6. Tilldela bankens serviceavgift till en kategori.

  Quicken hjälper dig genom att visa banken Avgiftskategori i den första kategori textrutan - den ena under serviceavgift textrutan. Om du vill använda en annan kategori, klicka på nedåtpilen i kategori textrutan för att öppna listrutan Kategori; välj sedan en kategori genom att bläddra nedåt i listan och trycka på Enter.
 7. Ange kontoränteintäkter.

  Om kontot tjänade intresset för månaden och du inte redan har angett denna siffra, skriver beloppet i intjänade räntan textrutan.
 8. Ange ett datum transaktionen för ränteintäkter transaktionen.

  Du vet redan hur man skriver datum.
 9. Tilldela intresse för en kategori.

  Skriv ett lämpligt inkomstkategori för något intresse - kanske något i stil med, öh, Intresse Inc.
 10. Säg Quicken att kontoutdrag är klar.

  För att göra detta, bara klicka på OK. Quicken visar synkronisering fönstret.