Vilka är de olika typerna av Herbal Moisturizer?

November 18

Bland de typer av växtbaserade fuktkräm som vanligen finns tillgängliga kommersiellt tillverkas och hemgjorda kroppsvårdsprodukter som innehåller växtbaserade formuleringar eller en enda ört som har återfuktande egenskaper, och dessa produkter används för att rengöra, hydrat, lugna, bleka eller vårdar huden eller håret . En återfuktande fuktighetskräm är den typ som förmodligen är mest använda och är till för att lindra torr hud som kan bli ett problem för vissa människor som är äldre, har naturligt torr hud eller lider av solbränna. Acne fuktighetskräm brukar används av tonåringar och människor som upplever finnar och finnar i ansiktet. Aloe fuktighetskräm är också mycket populärt i många nationer för sina lugnande egenskaper och mångsidighet; det kan användas för att hydratisera huden och håret, kan användas för att behandla solbränna, har en mild blekning effekt på hud och hår och i allmänhet anses vara en mycket effektiv lättviktsfuktkräm.

En ört är ett frö växt som inte har vedartade delar eller någon anläggning eller del av en växt som har medicinska egenskaper. Örter som ofta används i personliga hygienprodukter formulerade för att återfukta huden eller håret inkluderar kamomill, kardborre, maskros, salvia, Gotu kola, rödklöver och skogsstjärna. De är oftast i form av extrakt när ingår i formuleringar, men de kan användas i sin bulk tillstånd ensamma att göra en infusion eller dekokt som kan appliceras direkt på huden som ett naturläkemedel fuktighetskräm. Eterisk olja är en annan vanlig form i vilken örter kan visas i listan personliga hygienprodukter av ingredienser.

Någon av de ovan nämnda örter kan läggas till en mild tvål eller naturliga säd alkohol för att göra en rensning fuktighetskräm för känslig hud. Kamomill extrakt, eterisk olja eller en infusion även kan läggas till en mild, naturlig tvål som en av de ingredienser som behövs för att skapa ett vitare fuktighetskräm. En växtbaserade fuktkräm som innehåller kardborre, maskros, skogsstjärna och rödklöver kan visa sig vara till hjälp i kampen mot acne, eksem och andra hudproblem. Man bör komma ihåg att en växtbaserade fuktighetskräm också kan vara något av en mängd olika naturliga infusioner eller dekokter som återfuktar, återfuktar och vårdar huden internt. Till exempel har de örter kardborre, Gotu kola och maskros visat sig vara mycket effektivt för många människor i alla naturliga, intern behandling av hudproblem.

Fördelarna med att använda en växtbaserade fuktighetskräm internt för att behandla problematiska hudåkommor inkluderar undvikande av många av de farliga biverkningar som förknippas med receptbelagda styrka mediciner samt positiva effekter på andra organ som intag av örten producerar. När du använder en växtbaserade fuktkräm internt, är det mycket viktigt att välja en som är känd för att vara mycket mild och praktiskt taget icke-giftigt även i höga mängder tagit över längre tidsperioder. Sådana örter inkluderar maskros, kardborre och rödklöver.

  • Aloe är en stor fuktighetskräm.
  • Användningen av växtbaserade hudkräm kan bidra till att undvika farliga biverkningar som förknippas med receptbelagda styrka medicinering.
  • Återfukt innehåller kardborre, maskros, våtarv eller rödklöver kan hjälpa behandla akne.
  • Maskros är känd för att vara milda och återfuktande.
  • Hydrating moisturizers gjorda med kamomill eller andra lugnande örter kan lindra torrhet.