Vilka är de bästa Naturläkemedel för tånagelsvamp?

November 11

Många naturliga botemedel för tånagelsvamp bära blötläggning foten i äppelcidervinäger, tillsammans med andra ingredienser. En person kan också placera några droppar tea tree olja på det drabbade området två gånger om dagen. Vicks VapoRub appliceras på detta sätt kan också vara till hjälp. Bra fot hygien, i kombination med trimning och arkivering naglarna regelbundet, vanligen krävs i de flesta behandlingsmetoder.

Många individer rapporterar blötläggning den drabbade foten i en lösning av äppelcidervinäger vara särskilt hjälpsam. Detta kan göras med full styrka eller genom att lägga till ungefär en kopp (.24 l) av denna produkt till ett badkar full med varmt vatten.

Äppelcidervinäger kan också användas i kombination med andra ingredienser, såsom Epsom salt eller LISTERINE antiseptisk munvatten. En patient kan lägga några droppar någon av dessa produkter till en fot badkar, tillsammans med vinäger. Man tror att den äppelcidervinäger tjänar att exfoliera infekterade nageln, medan Epsom salt och LISTERINE arbete för att döda svampen. En av dessa naturläkemedel för tånagelsvamp kan ge resultat efter bara några dagar för vissa människor.

Tea tree olja eller Vicks VapoRub är två naturliga botemedel för tånagelsvamp som är relativt enkel att använda. Detta innebär i allmänhet att placera produkten på en bomullstuss och badda den på det drabbade området. Lite kan placeras under tånagel också. Försiktighet bör iakttas att inte tillämpa någon av dessa produkter till områden som har brutit huden, eftersom det kan orsaka irritation.

Människor som lider av denna sjukdom bör vara noga med att hålla fötterna särskilt ren. Detta gäller oavsett vad naturliga rättsmedel för tånagelsvamp de kan välja att använda. Generellt sett bör fötterna blötläggas en eller två gånger dagligen och tånaglar in till en disponibel nagelfil. Naglarna bör klippas ofta för att avlägsna infekterad vävnad.

Naturläkemedel för tånagelsvamp kan ta flera veckor eller månader att helt lindra problemet. Det är därför mycket viktigt att människor som lider av detta villkor vara flitig i att hålla sig med en behandlingsplan. Om du gör det kan tillåta dem att förbättra sin situation utan mediciner som kan ha skadliga biverkningar. Naturlig behandling kan i slutändan positivt påverka hälsa och välbefinnande, samtidigt som du sparar drabbade pengar på droger och undvika potentiella operation för att avlägsna dåligt infekterade tånaglar.

  • Antiseptisk munvatten kan vara till hjälp vid behandling av en tånagel svampangrepp.
  • Många hem rättsmedel för tånagelsvamp bära blötläggning foten i äppelcidervinäger.
  • Ättika är en populär lösning för tånagelsvamp.
  • Äppelcidervinäger är ett populärt alternativ för att behandla tånagelsvamp.