Vad är betong Garage Floor Paint?

November 15

Betong garage golvfärg är en epoxityp som skapas genom att blanda två komponenter tillsammans innan det till betonggolvet ytan. Vanligtvis finns i professionella verkstäder och exklusiva hem garage, lägger inte bara ett professionellt utseende till en annars vanlig betonggolv, men även hjälper till att skydda den. Färgen finns i många färger och ger en oljebeständig barriär som hindrar skador och färgning till garaget golvet. Eftersom cementgolv kan bli hala när det är vått, kan lite färg appliceras med sand inbäddad i dem för att ge säker fot även när golvet blir våt.

Det första steget i beslutet att täcka golvet med betong garage golv färg är att besluta om en färg och mönster. Medan en enda färg är vanligtvis lättast att gälla, kan flerfärgade färg och en originell design system gör ett garage sticker ut. När beslut fattas om ett mönster, design, eller flera färger, är ett baslack normalt tillämpas först i en ljus färg, maskerad sedan av innan de mörkare färgerna appliceras. Små vinylbitar kan spridas över den våta färgen och får torka, skapar en speciell one-of-a-kind design. Andra konstruktioner införliva vinyldekaler tillämpas på torkade golvet.

Innan någon färg appliceras, måste garaget golvet rengöras grundligt eftersom alla fett eller olja på golvet kan förstöra lacken. Företag som gör denna typ av färg rekommenderar ofta specifika städare och hur golvet ska förberedas innan produkten appliceras. Förutom renhet och kemisk kompatibilitet, är temperaturen också en viktig faktor. Det är oftast bäst att måla golvet i varmt och torrt väder för bästa resultat.

Den föredragna metoden för applicering betonggarage golvfärg är med en rulle eller gummiskrapa. Som det torkar, flyter det in sprickor och springor i golvet för att skapa en tuff, jämn yta. En korrekt målade golv gör det lättare att flytta butiken verktyg och utrustning runt garaget. Enkla rengöringsuppgifter, såsom att sopa upp smuts och skräp, görs också lättare genom att eliminera sprickor som samlar smuts och dra den från kvast s borst. Den tjocka epoxifärg skapar också en fuktspärr på betongen, vilket gör ett torrare och varmare golv för mekaniker som ofta kan behöva ligga på rygg under ett fordon.

  • Färg rullar kan användas för att tillämpa tunna, jämna lager av färg på en stor yta, som ett betonggolv.
  • En man jämna ut en konkret garage golv.
  • Betonggolv bör rengöras noggrant före målning.
  • Garaget golvet måste slipas slät före målning.