Vad är Squash Bugs?

September 28

En squash bugg är en vanlig typ av insekt som kan hittas över hela USA. Det betraktas som ett skadedjur, eftersom den angriper producera, såsom squash och pumpor. Även om det kan få sitt namn på grund av dess affinitet för squash och liknande produkter, angriper det också saker som gurkor, zucchini och kalebasser.

När en squash bug är en vuxen, förefaller det tillplattade och är ganska stor. De flesta vuxna squash buggar är ungefär 5/8 tum (1.58 cm) lång och ca 1/3 tum (8,46 mm) breda. Vanligtvis är de mörkt färgad och verkar antingen grått eller brunt. De har magar som sticker ut lite utanför deras vingar, så att du kan se kanterna på deras magar när man tittar på dem från ovan. Deras magar har också ränder som suppleant i färgerna orange och brunt.

Squash buggar ser helt annorlunda när de först kläcks, med ljusgröna bakkroppen och svarta huvuden. Deras ben och antenner är svart efter kläckning och för resten av deras liv. Med tiden, vänder de ljusgrå och sedan gå vidare mot en brungrå.

Squash buggar bringar vintern skyddande under sådana saker som växtrester och stenar; de också finna skydd runt byggnader. Under våren, vuxna lämna bekvämligheten av skydd för att hitta växter och foder, parning också. Den kvinnliga squash bug lägger ägg i kluster; Typiskt kan omkring 20 enskilda äggen hittas i ett kluster på undersidan av ett blad. Generellt kan honorna finns i trädgårdar i början av juni, där de börjar lägga ägg och fortsätter att göra det hela vägen till mitten av sommaren. Äggen tar ungefär 10 dagar att kläckas; och den tid det tar för nymfer att växa till vuxen ålder är ungefär fyra till sex veckor.

Squash buggar suga saven ur bladen med hjälp mundelar som tränger; när de livnär sig på blad, orsakar de gula fläckar att bilda. Efter en tid, de gula fläckar blir bruna. Även om detta kanske inte verkar vara så mycket av ett problem, utfodring av squash buggar stör närings- och vattenflödet genom anläggningen. Med tiden kan omfattande utfodring leda till permanenta skador och till och med död unga plantor. Starkare, större växter kanske inte lika sårbara för utfodring av squash buggar, men de kan också dödas eller skadas av omfattande utfodring.

  • Squash buggar har en affinitet för att attackera squash och liknande produkter.