Vad är en Slanket?

July 26

Det gamla talesättet att nöden är uppfinningarnas moder visade sig vara sant i fallet med Slanket. En filt med inbyggda armar är Slanket skapelse av Gary Clegg. När Gary Clegg var en freshman vid University of Maine, fann han att hans rum var för kallt att bära utan en filt. Problemet var att hans fjärrkontrollen inte skulle fungera från under täcket. På sin nästa resa hem, Gary Clegg laddade sin mor med uppgift att lägga hylsor till en filt, och så Slanket föddes.

Den Slanket är tillverkad av polyestermicrofiber fleece, en konstgjord material, och kan tvättas i maskin. Materialet är lätt och isolerande, vilket resulterar i en icke-skrymmande och varm produkt. Företaget uppger att tyget är non-noppor och konsument vittnesmål stöder detta påstående. Denna filt med armarna finns i två storlekar, vuxna och barn. Den vuxna stora Slanket mäter 60 av 95 inches (152,4 med 241,3 centimeter) och barnstorlek Slanket mäter 44 av 66 inches (111,76 från 167,64 cm).

Den Slanket är tillgänglig från produkten officiella hemsida för $ 44,95 $ plus frakt, liksom andra leverantörer. Webbplatsen anger att en procent av all försäljning från platsen går till välgörenhetsorganisationer. De donationer divvied upp beroende på färgen på filten beställt. Inkomster från grönt, brunt och grått Slankets hjälper Natural Resources Defense Council, en världsomspännande organisation som inrättats för att skydda djurlivet och deras livsmiljöer. Försäljningen av lavendel, ruby ​​vin och aprikos Slankets gynnar Breast Cancer Research Foundation, medan en del av alla blå Slanket försäljnings fördelar H20 Afrika, en organisation för att lösa den afrikanska vattenkrisen.

Den Slanket har dragit en liten, dedikerad skara anhängare, dubbat "Slanketeers" av företaget. Sedan dess utformning i 1998 har Slanket samlat noter medier beröm, bland annat en plats på Forbes Video Network och flera artiklar i tidningar som Atlanta Life, tillbehör och Maximum PC. Den främsta källan till belåtenhet med Slanket tycks vara att det är lätt, varmt och armarna lämnar sina armar fritt att röra sig medan du kopplar under täcket delen. Under de år som gått sedan uppfinningen av Slanket har flera imitation produkter dök upp, däribland Snuggie och Nuddle Blanket , men Slanket verkar ha de mest die-hard anhängare.