Hur väljer jag det bästa Maternity brudtärna klänning?

January 28

Välja den bästa moderskap brudtärna klänning är en fråga om att hitta en klänning som matchar eller kompletterar de klänningar som bärs av andra medlemmar i brudföljet och en som du kommer att känna sig bekväma att bära. Många klänning butiker erbjuder ett urval av brudtärna klänningar som är tillgängliga i både vanliga och moderskap storlekar möjliggör gravida och icke-gravida tärnor att bära identiska klänningar. Det finns också moderskap klänningar som är något annorlunda i stil, men fortfarande är kompatibel med de andra bridesmaid klänningar.

Traditionellt väljer bruden-till-vara det klänningar som bröllopsfest kommer att bära. Några brudar tillåter sina skötare att välja sina egna klänningar, men bruden kan välja färg och en grundläggande stil. Hursomhelst, om du kommer att vara gravid vid tiden för bröllopet, se till att låta bruden vet att du väntar och hur långt gången du kommer att vara på dagen för bröllopet.

Om du är nyligen gravid och bröllopet är i en nära framtid, kanske du kan bära samma klänning som resten av brudföljet. Beroende på stil av klänningen, kanske du kan beställa klänningen i större storlek än du normalt slitage, eller så kan du ha en sömmerska ändra klänningen att passa dig ordentligt. Om du kommer att vara längre bort vid tiden för bröllopet, kommer du antagligen behöva en mammabrudtärna klänning som är skuren annorlunda än de vanliga klänningar att möjliggöra förändringar i form av din kropp.

När du väljer en klänning, sticka med något du kommer att känna sig bekväma att bära, både fysiskt och mentalt. Tättslutande, avslöjar och minimala kläder kanske inte är lämplig eller bekväma för en gravid brudtärna. Även om vissa kvinnor är glada att bära samma stil av kläder när de är gravida som när de inte är, inte alla kvinnor känner på detta sätt. Du vill känna och se din bästa dagen, så välj något inom din komfortzon.

En moderskap brudtärna klänning med ett imperium midjan kommer att smickra en gravid kvinna mer än en klängig klänning. Midjan av ett imperium midjan klänning faller rätt under bröstet, snarare än i midjan. Materialet flyter nedåt från imperium midjan till fållen. Detta är en stil som smickrar och passar en gravid kvinna väl, oavsett hur gravid hon är, eftersom den inte har en stram midja och kan ha en generös mängd tyg i kjolen. Vissa gravida kvinnor som inte visar mycket kan bära ett imperium midjan klänning i en vanlig storlek, snarare än en mammastorlek.

Om du väljer en klänning som skiljer sig från de klänningar som bärs av resten av brudföljet, försök att välja en moderskapsbrudtärna klänning som är liknande i stil och som kompletterar de andra klänningar. Välj en klänning som har samma färg som de andra bridesmaid klänningar. Shopping för klänningar med resten av brudföljet kommer att göra det lättare att hitta klänningar som liknar. Beställning klänningar från samma leverantör kommer att säkerställa att alla klänningar är exakt samma färg, eftersom de alla kommer att skäras från samma trasa. Följ alltid brudens riktning när du väljer din klänning, men se till att hon vet vad du känner dig bekväm att bära.

Håll typ av bröllop i åtanke när du väljer en klänning. En formell bröllop kommer att kräva att du bär en formell moderskap brudtärna klänning, som vanligtvis är en full längd klänning. En avslappnad händelse gör att du kan välja en avslappnad moderskap klänning eller kanske en kjol och blus.

  • Moderskap brudtärna klänningar bör göra gravida kvinnor som inte skulle ha annars kände attraktivt känna sig vacker.