Vad är det statliga träd Ohio?

November 19

Staten träd Ohio är buckeye, eller Aesculus glabra. Detta träd var officiellt antogs som delstaten Ohio träd symbol 1953. Dess betydelse för historien om delstaten Ohio sägs går tillbaka till presidentkampanj Ohioan William Henry Harrison, som ägde rum i 1840. Harrisons Ohio anhängare är sägs ha använt trä av Buckeye Tree att rista sina kampanjrelaterade minnen, en gest troligen avsedd att visa sitt stöd för kampanjen för deras kolleger Ohioan. Buckeye trädet kan normalt ses odlas i Ohio, oftast längs statens vattendrag och på dess västra slätterna.

Buckeye trädet har fått sitt namn eftersom dess nötter likna ögon rådjur. Staten träd Ohio liknar utseendemässigt till hästkastanj träd, en besläktad art. Buckeye har generellt mindre, mer ovala blad, och dess skida producerar normalt bara en mutter vardera. Dessa nötter, vanligtvis benämnda buckeyes, är oftast bumpier i utseende än hästkastanjer, och har en större blek fläck. Dessutom muttrarna till Buckeye Tree är vanligtvis jämna och runda, medan hästkastanj har typiskt ett distinkt tillplattat sida. Några invånare i Ohio tror att bära en buckeye ger lycka.

Buckeye trädet har vanligtvis en delikat, räfflad täckning av bark. Barken är normalt brun eller grå till utseendet. Sprickor i barken av statens träd Ohio fördjupa allmänhet och förlänga med åldern. Den typiska buckeye trädet växer kluster av fem blad. Staten träd Ohio anses sårbara för sjukdomar som drabbar bladen, och det är inte ovanligt att se dessa träd fäller sina löv flera veckor före slutet av sommarsäsongen.

Dessa träd kan nå en högsta höjd på ca 60 fot (18,3 meter) och kan vara så stor som 30 fot (9,2 meter) i diameter, även om de flesta exemplaren inte får det stora. Normalt krävs en något skuggig miljö, med fuktig mark som har tillräcklig dränering. Staten träd Ohio blir oftast något härdigare när det växer större. För mycket direkt solljus har varit känt för att vara skadligt för dessa träd, och kan bidra till ett tillstånd som kallas "löv scorch."

  • Ohio state träd är Buckeye.
  • Buckeye trädet kan normalt ses odlas i Ohio, oftast längs statens vattendrag och på dess västra slätterna.