Vilka är de vanligaste Invandring problem?

December 18

Migrations mellan två länder kan vara en komplicerad process. Även människor som försöker noggrant följa alla rättsliga förfaranden får finna sig fångas i ett nät av komplicerade lagar. Förstå några av de vanligaste problemen invandring kan hjälpa resenärer att undvika invandringsfrågor och gå igenom invandring processen så smidigt som möjligt.

Visumrestriktioner kan vara en källa till många olika problem invandrings. De flesta tillfälliga visum har väldigt tydliga regler om vistelsens längd tillåts eller verksamheter tillåtet. En person på en tre månaders visum kan få erbjuds jobbet livs chans och nekas chans eftersom hans eller hennes visum går ut eller tillåter inte arbetar inom landet. Vissa länder har en process som kallas "sponsring" som gör att en invandrare att utöka eller ändra sina visum om ett företag inom landet av invandringen kommer att sponsra hans eller hennes vistelse. Länder kan också ha skicklig arbetarvisum för personer med ovanliga förmågor som behövs i arbetsstyrkan.

Med det globala samhället växer närmare vardagen, är internationella äktenskap blir ganska vanligt. En av de vanligaste problemen invandring för gifta par med olika nationaliteter anklagas för äktenskaps bedrägeri. Många regioner gör det tekniskt olagligt för personer att gifta sig med det enda syftet att få medborgarskap; immigrationstjänstemän kanske vill intervjua internationella par och se bevis på deras förhållande innan de beviljar den utländska maken en permanent visum eller medborgarskap.

Internationella par kan också stöta på problem invandrings om de har dubbelt medborgarskap, men har barn i ett land. Om familjen bestämmer sig för att flytta till den andra makens hemland, kan invandringsstatus barnen komma i fråga. Vissa länder beviljar automatiskt medborgarskap till barn av medborgare, även om de är född och uppvuxen på annat håll. Som med de flesta av dessa frågor, kan en invandring advokat vara den bästa källan för att förstå tillgängliga alternativ.

Människor som har ett brottsligt förflutet, de som kom in i landet som illegala invandrare, eller de som tidigare deporterats för invandrarfrågor kan ha mest problem med invandringsproblemen. I vissa fall är människor illegalt förs över gränsen som små barn och aldrig söka rättslig status av rädsla för upptäckt och utvisning. Vissa länder har amnesti för vissa invandrare som ursprungligen ingått olagligt, men i många regioner finns det lite regressrätt. Consulting en invandring advokat kan vara den bästa chansen att hitta en väg till medborgarskap i dessa fall.

  • Äktenskap bedrägeri vanligen förevigas av invandrare som söker ett grönt kort.
  • Någon som vill invandra till USA måste ta ett medborgarskapsprov.
  • Consulting en invandring advokat kan vara det bästa valet för att hantera eventuella problem som kommer upp på väg till medborgarskap.
  • Smugglare använder en mängd olika tekniker för att smuggla invandrare över gränsen, inklusive gömma dem i lastbilar.