Vilka är de bästa tipsen för att hålla en Fundraiser för barn?

December 19

Innehar en fundraiser är ett bra sätt att samla in pengar till en viss grupp, individ, eller orsak, men ibland involverar barnen i processen kan vara svårt. En insamling för barnen kan vara en smidig process, dock, särskilt om arrangörerna har en plan för att hålla barnen sysselsatta och investerats i projektet. Det är bäst att välja en fundraiser för barn som inte kommer att vara alltför komplicerat att organisera och driva; sälja produkter är i allmänhet en enkel fundraiser och förnödenheter för sådana händelser kan upphandlas lätt. Köra en turnering eller aktivitet kan vara mer komplicerat, men sådana händelser är bra sätt att hålla barnen sysselsatta.

Göra varje barn som ansvarar för någon del av fundraiser för barnen är ett viktigt och enkelt sätt att hålla barnen sysselsatta. Sälja varor, till exempel, ger barnen möjlighet att samarbeta med allmänheten, så länge de övervakas av vuxna. De flesta barn är belöning motiverade, så ett bra sätt att genomföra fundraiser för barnen är att ha barnen delta i en säljtävling som erbjuder priser beroende på hur många enheter ett barn säljer. Belöningar kan vara så enkelt som ett intyg erkännande, eller mer lockande såsom t-skjortor, leksaker, böcker, spel eller godis.

Även om det är mycket viktigt att involvera barnen i fundraising processen, kom ihåg att de flesta barn inte har uppmärksamhet span för långa timmar av fundraising. De kommer att få rastlösa, vilket betyder att det kommer att falla till vuxna att genomföra verkliga legwork av fundraiser för barnen. Fundraising bör göras i korta snäppa när barn är inblandade, vilket ger barnen en känsla av ansvar för projektet utan att bränna ut dem för snabbt. Den fundraiser bör också hållas i en kontrollerad miljö, som barn ofta gillar att flytta runt eller spela. Till exempel kan parkeringsplatser vara farliga ställen att hålla en fundraiser för barn eftersom bilar kommer att flytta genom rymden.

Försök att välja en typ av fundraiser som intresserar barnen, samt en som kommer att vara lämpliga för den specifika åldersgruppen. Medan ett kasino natten kan vara en rolig fundraiser för vuxna, det är verkligen inte ett lämpligt val för barn. Golf insamlingar är också bra idéer, men inte om barnen kommer att delta. Tänk på barnens lekar, aktiviteter och varor som tilltalar både barn och föräldrar.

  • Vissa barn kan göra odds jobb för reservdelar förändring som en del av fundraising.