Vilka är fördelarna med att hålla ett Poetry Journal?

September 12

Att hålla en poesi tidskrift kan ha ett antal fördelar och förmåner, beroende på en persona € s särskilda situation och de skäl han eller hon kan ha för att hålla sådan tidskrift. Ungefär som andra tidskrifter, kan poesi tidskrifter vara ett utmärkt sätt för en person att ventilera frustration och uttrycka idéer eller känslor som annars kanske inte har ett utlopp. Denna typ av tidskrift kan också vara ett sätt för en poet att hänga rutinskrivövningar och skriva ner plötsliga idéer redan innan de går förlorade. För någon i en smärtsam situation, såsom någon med en allvarlig sjukdom, en poesi journal kan också användas som ett sätt att främja en hälsosam återhämtning.

En poesi journal är vanligtvis en bok förs av en person, i vilken han eller hon skriver olika idéer, dikter och andra poster. Detta kan vara ungefär som en vanlig tidning eller dagbok, även om det kan vara unik på vissa sätt också. Många människor håller tidskrifter som ett sätt att ventilera frustration och känslor som kanske inte annars ha en hälsosam utlopp. En poesi journal kan användas på ungefär samma sätt och gör en författare att bättre komma till rätta med olika erfarenheter, men det ger också möjligheter att uttrycka konstnärliga och kreativa idéer.

En av de största fördelarna med en poesi journal är att det ger en resurs som gör att en poet att ständigt skapa nytt material. Många skribenter tycker att stadigvarande eller rutin skrivande förbättrar sin förmåga som författare och främjar mer skrivande. Att ha en poesi journal till hands, eller i närheten, gör en poet möjlighet att skriva varje dag; även om det bara är något kort eller dum, är det fortfarande praxis. Många författare tenderar också att uppleva plötsliga blixtar av inspiration eller ett ögonblick i vilket en viss linje eller idé kommer att tänka, och en tidskrift är ett bra ställe att skriva dessa idéer ner innan de är förlorade.

En poesi journal kan också ge någon med ett verktyg för att övervinna en särskild kris eller situation. Någon som genomgår behandling för en allvarlig sjukdom, såsom cancer, kan använda en sådan dagbok för att inte bara uttrycka sina känslor utan även använda kreativt skrivande för att hjälpa övervinna sjukdomen. När du skriver inte nödvändigtvis hjälpa en person att läka fysiskt, kan det ofta hjälpa till med känslomässiga och psykologiska helande, vilket är ganska viktigt. Användningen av en poesi journal kan hjälpa någon att bekämpa känslor av isolering, vilket kan bidra till att förebygga depression och andra psykiska problem som kan ha en negativ inverkan på fysisk återhämtning.

  • Att kunna skriva i en poesi journal kan hjälpa någon lösa en svår situation eller kris.
  • En poesi journal kan vara en kreativ utlopp för idéer, dikter och noveller.
  • En poesi journal kan hjälpa en poet att ständigt skapa nytt material.