Hur kan ett hörnskåp Benefit ett litet rum?

April 1

Hörnskåp var en gång en vanlig inbyggd funktion i många matsalar och hålor. Under årens lopp, denna typ av display och förvaringsskåp föll i onåd. Dock kan ett hörnskåp vara precis vad du behöver för att göra det bästa av ett litet rum.

En traditionell hörnskåp omfattar normalt en övre del som är antingen öppen eller sluten med glasdörrar. Den nedre delen är ofta medföljer solida dörrar. Vid användning i en matsal eller frukost område, gör den övre delen det möjligt att visa rätter, porslin, eller andra föremål som önskas. Nödvändiga sakerna som måste vara inom räckhåll, men är inte särskilt visuellt tilltalande placerades i den bifogade undre sektionen.

För ett litet rum, den här typen av hörnskåpet ger möjlighet att göra det bästa av golvyta samtidigt som det ger visuellt intresse för rymden. I ett sovrum, användningen av denna typ av skåpet gör det möjligt att visa böcker och växter, eller fungera som en idealisk plats för små utrustning såsom en CD-spelare eller TV. Nedanför den öppna visningsområdet, kan lagringsutrymmet ska användas för CD, DVD, böcker eller andra föremål som normalt skulle lägga till i röran. Förmågan att använda vertikalt utrymme för dekoration och förvaring kommer att hålla små utrymmen snyggt, vilket i sin tur kommer att göra att rummet känns större.

En hörnskåp kan ge en liknande funktion i små vardagsrum. Skåpet kan placeras i ett hörn för att tillhandahålla lagring och visning utrymme för poster som inte måste flyttas ofta. Genom att fylla i hörnet med en bekväm stol och enkel golvlampa med en växt vid basen av lampan, kommer hörnet ser put tillsammans och inbjudande. Samtidigt är hörn yteffektiva, vilket gör det möjligt att hålla böcker inom räckhåll för läsning utan att lagra dem på bordsskivor eller andra horisontella förvaringsmöbler.

Framgångsrikt dekorera ett litet utrymme innebär förmågan att dra ögat uppåt snarare än att fokusera på den begränsade mängd golvyta. Om du gör det kommer att hjälpa rummet verkar mysigt och inbjudande snarare än små och trånga. Genom att använda ett hörnskåp i ett område i rymden, är det möjligt att öka andra element som drar ögat uppåt, såsom speglar eller taklist brädor på fönstren. Beroende på den generella inredningen i rummet, kan enheten vara ett verktyg skåp med mycket enkla linjer, eller något som är mer genomarbetade i design.

  • En golvlampa och en växt kan användas tillsammans med ett hörnskåp för att göra ett litet rum verkar mer inbjudande.