Vad är en Marching Band?

January 26

En marching band är en grupp musiker, oftast träblås, brass och slagverkare, att blanda samordnas rörelser med uppspelning av musik. Dessa band växte fram ur populariteten tiller militära band, och i själva verket var marschmusik ofta sammansatt för militära band. Idag är många unga musiker deltar i ett marching band genom sina skolor, både på gymnasiet och högskolan. Det finns även ett par professionella musikkårer för vuxna.

Den mindre erfarna marching band, från en sekundär eller gymnasiet, får delta i några lokala parader. De kan också ha en dans grupp, eller en flagga team som deltar i marschen, och de omfattar nästan alltid en trumma stor. Tills nyligen, uniformer var helt genomarbetade, med höga höga hattar, och utarbeta rockar och byxor som visar en skolas färger.

Idag är en mer benägna att se en lokal marching band som kan ha samordnande t-shirts och shorts. Detta utgör mindre kostnad, och är ofta ett mer bekvämt sätt att marschera. Traditionellt klädda musikkårer fortfarande existerar, och är mest sannolikt att finna i skolor som har en lång tradition av band excellence.

Även om det nästan självklart, marscherar ett marching band typiskt i en parad. De mer avancerade banden kan också utföra rörelser och rutiner för idrottsevenemang under halvtid. College fotbollslag erbjuder ofta underhållning av sin lokala band som en del av en halvtidsshow.

En marching band bör vara både musikaliskt skickliga och duktiga på att flytta som en enda enhet. Marching tenderar i de flesta små skolbaserade band som ska helt enkelt kliva tillsammans med musiken. Mer erfarna band kan använda olika marsch tekniker, oftast höga militär-typ steg eller glid eller rullsteg.

Med budgetnedskärningar till musikprogram, många skolor inte längre har dessa band. Dessa band kräver långa timmar av praxis för att röra sig som en, och många lärare inte har tid eller lust att ägna extra timmar till denna sak. Istället där skolan musikprogram finns, kan skolor erbjuder möjligheter att delta i band som spelar föreställningar som utesluter marschera.

Ofta är några av de bästa mässing och träblås musik gör fantastiska marscher. Till exempel, de flesta människor känner igen en Sousa marsch med lätthet, även om de inte är musiker.

Även om konstformen av marching band inte längre har samma grad av delaktighet, det finns fortfarande tävlingar och parader för banden i hela USA. Stora parader som Macys Thanksgiving Day Parade och Rose Parade i Pasadena, lockar många duktiga grupper som är väl värt att titta på.

  • Marching band marschera i takt till musiken de spelar, oftast tillsammans med trummor.
  • Högskolor anställer ofta musikkårer under halvtid av fotbollsmatcher.