Hur Benchmark Din Day Trading Performance

August 27

För att förstå dina prestandasiffror, behöver du ett steg: vad din prestation är i förhållande till vad du kan göra med dina pengar.

Day Trading prestanda i förhållande till ett index

Det vanligaste sättet att tänka investerings prestanda är relativt ett marknadsindex. Detta är åtgärder av den totala marknaden som är noterade hela tiden i nyheterna, som Standard & Poorâ € s 500 och Dow Jones Industrial Average . Inte bara är dessa allmänt sett, men många fonder och terminskontrakt är utformade för att efterlikna deras prestanda.

Det innebär investerare kan alltid göra minst lika bra som index i sig, om deras investeringsmål kräver exponering för den del av den breda investeringsmarknaden.

Ett stort problem är att daytraders tittar ofta på fel index för den typ av investeringar som de har. Theyâ € ll jämföra resultatet för handel med jordbruksprodukter till Standard & Poorâ € s 500 när en råvaruindex skulle vara ett bättre mått. Och de index utgår från att tillgångarna i fråga innehas för lång tid snarare än handlas med några minuter eller varannan timme.

Om du arenâ € t säker på vad index att använda, kontrollera en finansiell webbplats som Yahoo! Finans eller kolla in marknaden Lab sektionen av antingen tryck eller online upplagan av Barronâ € s en vecko publikation släcka av Dow Jones & Företag, samma människor som publicerar The Wall Street Journal och Dow Jones Industrial Average.

Båda dessa har långa listor med olika lager, obligation och råvaruindex som omfattar USA och världen. Du kan hitta en som bäst passar dina önskade marknader och använda den för att jämföra din prestation.

I vissa fall kan din handelsmetoder lappar mer än ett index. Om så, plocka de index som är lämpliga och jämföra dem endast till de yrken som matchar. Om du handlar 40-procent valutor och 60-procent metaller, så ska du skapa din egen hybrid index thatâ € s 40-procent valutor och 60-procent metaller.

Resultat i förhållande till din tid

Istället för dag handel, kan du sätta dina pengar i en trevlig, enkel, index fond och ta ett vanligt jobb. Om din timlön från dag handel är mindre än vad du kan tjäna på annat håll, kanske du vill överväga att göra just detta.

Naturligtvis finns det fördelar med att arbeta på egen hand att don € t visar ofta upp på ditt bankkonto. Om du gillar dag handel och om du gör tillräckligt med pengar för att passa din livsstil, med alla medel, donâ € t låt det relativa antalet stoppa dig.

Resultat i förhållande till andra näringsidkare

Du vill förmodligen veta hur du € re gör i förhållande till andra människor som handel. Men kommer du förmodligen aldrig veta. Ingen central lagringsplats för handels avkastning existerar (även om skulle det inte vara intressant om de mäklarfirmor eller utbyten kunde rapportera att?). Vissa akademiker har gjort studier av dag handel avkastning, men de arbetar med historiska data avskalade av kundinformation.

På anslagstavlor och samvaro, kan du höra andra handlare prata om sin avkastning. Ta denna information med en hel låda med salt. Vissa människor ljuger. Andra överdriva eller dunkelt. Någon som har genomsnittlig eller dålig avkastning kanske vill ljuga för att försöka imponera på andra, medan de med stor avkastning kanske inte vill påtala deras framgångar.

Ignorera vad andra aktörer berätta om sin avkastning. Om du är nöjd med din prestation i förhållande till din risk och din tid, inget annat frågor.