Vad är en uppblåsbar Snow Globe?

February 14

En uppblåsbar snowjordklot är en helgdag dekoration som liknar en traditionell snö världen och blåses av en luftpump. De är oftast gjorda för att användas som en utomhus dekoration och oftast är ganska höga. Det finns dock, mindre versioner. Uppblåsbara snö glober har den grundläggande formen av en regelbunden snö världen och finns i flera olika stilar. De har unika egenskaper, framför allt snön som faktiskt flyger omkring inuti dem.

Oftast en uppblåsbar snowjordklot är en del av en semester display framför ett hem. De har blivit allt populärare och kan ses överallt där julpynt finns. De vanligaste storlekarna är 6 fot (1.83 meter) och 8 fot (2,44 meter) i höjd. Det finns också en bordsskiva version avsedd för inomhusbruk som vanligtvis körs cirka 15 inches (38 cm) högväxt. En uppblåsbar snögloben behåller sin inflation genom att vara ansluten till en elektrisk luftpump som håller luft som strömmar genom strukturen.

De flesta människor är bekanta med de traditionella snö glober som länge har haft som minnessaker och dekorationer. Dessa vattenfyllda snöglober är gjorda av glas och har en specifik karaktär eller scen inne. Med lite skakning, verkar snön att flyga runt hela jordklotet. En uppblåsbar snögloben skapar samma effekt med olika material. Uppblåsbara snöglober är vanligen gjord av ett tunt nylonmaterial som är lätt och kan blåsas upp lätt, och i stället för vatten, är fyllda med luft.

Liksom traditionella snö glober, de har en sfärisk form, som innesluter en dekorativ scen. Eftersom uppblåsbara snö glober används oftast för vintersemester dekoration, de har oftast en semester tecken eller symbol inne i dem. Några av de vanligaste scenerna inne dessa snö glober är snögubbar, renar och Santa Claus. Deras scener sammanfaller ofta med firandet av julen, men kan ibland helt enkelt ha symboler för vintersäsongen själva.

Kanske den mest intressanta inslag i en uppblåsbar snowjordklot, och vad gör det klassificeras som en snö jordglob, är snön som flyger runt inne i sfären. Denna effekt uppnås genom luftpumpen blåser över en miljon små vita pellets runt snön världen. En ytterligare funktion som kan finnas i vissa uppblåsbara snö glober är en intern ljus som lyser upp hela strukturen. Detta fungerar bra för konsumenter som vill använda sin uppblåsbara snowjordklot som en del av en traditionell jul-ljus inredning. Vissa uppblåsbara snö glober spela sin egen musik eller har rörelseaktiverade animation.