Lång och Natural Nails

September 24

En uppsättning av långa, naturliga naglar ser elegant och elegant. Lägg till lite djup röd nagellack, och nu ser de sexig. Växande långa naglar - och hålla dem länge - kanske inte så svårt som du tror. Det viktiga är att veta vad "rätt" spiklängden är för din livsstil, rätt kost för optimal spik tillväxt och hälsa, och hur man underhåller dem.

Jag skriver en hel del. När jag säger det menar jag att jag använder ett tangentbord varje dag i mitt liv för att skriva, blogga, kommenterar anslagstavlor, skriva brev för arbete, affärsplaner för chefen, utkast av 96 sidor personalhandböcker, et cetera . Min livsstil är att jag konsekvent använda mina händer; om jag använder dem på ett tangentbord, på en spelkontroll, eller i köket att göra mat och diska, jag vet att långa naglar bara skulle hindra min livsstil. Rätt längd för min livsstil är att hålla dem kort - bara om till slutet av min fingertopp.

Din livsstil är troligen annorlunda än min, och kanske du har råd att ha längre naglar. Även naglarna förmåga att växa är till stor del ärftlig, det finns åtgärder som du kan vidta för att låta dina naglar att växa längre:

  • Ät en hälsosam, välbalanserad kost. Nails består eller protein, så mata din kropp protein som fisk, kyckling och nötkött. Ibland sköra naglar orsakas av järnbrist, så ta en järntabletter och äta massor av blad, gröna grönsaker. Ta en multi-vitamin varje dag.
  • Sluta spik missbruk. I väntan på dina naturliga naglar att växa långt, inte använder falska naglar, akryl naglar, eller omslag. När du limmar falska naglar till toppen av din naturliga nagel, lämnar du din naturliga nagel mottagliga för svampangrepp tillväxt.
  • Använd inte naglarna som verktyg. Om du har långa naglar, be någon annan att öppna din läskburk. Använd en penna för att ringa din telefon, och använd en bordskniv att skrapa som fastnat-på mat utanför den sista plattan i diskmaskinen.
  • Använd skyddshandskar vid trädgårdsarbete, diska eller rengöring. Om du gör det skyddar mot stötar och märken på dina naglar, med bibehållen fukt i huden och naglarna.

Oavsett längden på dina naglar, om de tränas minst en gång i veckan, och om du tar hand om dig själv inifrån, kan dina naglar växa långt och ser spektakulära.