Vad är Sternum Straps?

December 31

Sternum remmar är någon typ av material som ansluter två axelbanden på en ryggsäck, sele, eller säkerhetsbälte systemet över bröstbenet. Syftet med bröstben remmar är att hålla axelbanden på plats, särskilt under påverkan och för att säkerställa att de inte glider av axeln i någon punkt. Den Bröstrem på en ryggsäck hjälper också att hålla axelremmarna på plats för komfort medan ryggsäcken laddas ned. Dessa delar av materialet är oftast inte bärande remmar, även om de kommer vara dimensionerad för en belastning bör en inverkan inträffa.

En av de vanligaste tillämpningarna av bröstben remmar är ett anslutningsstycke på racing bilbälte. Automobile racers är ofta säkrade i sätet i bilen med hjälp av ett höftbälte samt axelremmar, eftersom föraren är sannolikt att uppleva pull från krafter under acceleration, inbromsning, och svarvning. I det här programmet kommer bröstben remmar används för att hålla axelremmarna inte flyttar sig under svarvning, acceleration och retardation. Förhindra rörelse axelremmarna förhindrar också begränsad rörlighet av armarna, eftersom föraren måste ha armarna fria under hela den tid av loppet.

Ryggsäckar bärs under fysisk aktivitet har en tendens att flytta, och alla remmar medföljer ryggsäck kommer att placeras för att förhindra sådan rörelse. Ryggsäckar används för backpacking tenderar att vara mycket större än andra förpackningar, och de kommer att innehålla två axelband samt en midjerem. Sternum remmar i detta fall kommer att monteras på axelbanden, och Bröstrem vanligtvis ansluten med ett spännsystem. Detta tillåter användaren att ta av ryggsäcken snabbt och enkelt när det behövs; Det gör det också möjligt för användaren att justera tätheten av bandet. Bära remmen för löst kan tillåta axelbanden att arbeta ur position, och bär det för hårt kan orsaka obehag på nacke och axlar.

De flesta bröstben remmar är tillverkade av ett slitstarkt nylonväv som motstår sträckning. Selar brukar använda nylonväv som är specificerad för att stödja en belastning, medan ryggsäck bröstben remmar kan göras från lättare, tunnare nylon. Banden är förbundna med axelbanden med hjälp av en plast eller metallspänne i många fall, och remmarna kan justeras uppåt eller nedåt så att den kan placeras över personens bröstben ordentligt.