Vad är en Ingress?

April 18

Detta är en Ingress. Det är den första punkten i en uppsats, artikel eller bok. Den Ingress innehåller viktig information om artikeln eller essä och kroken som håller läsarna intresserade. Det är oerhört viktigt att få det rätt; annars läsarna kommer att ledas på annat håll.

Blyet stycket en artikel primära funktion är att koppla läsare. Detta innebär att det måste locka läsare genom att låta dem veta vad artikeln handlar om, utan att tala om för dem allt de behöver veta. En gång om läsarens intresse är väckt, kommer han eller hon fortsätta läsa till botten av pjäsen.

Stycket måste vara kort och specifik och det måste ha aktiva meningar. Sådana stycken bäst förberedda genom att betrakta vad, var, när, varför och hur av artikeln. Författaren ser också till att lyfta fram konflikten i artikeln, eftersom det är den konflikt eller vinkel som framkallar ett svar. Sladden måste även administreras i kroppen av artikeln.

Uppsats bly stycken kräver något annorlunda information till de som finns i varor. Uppsatsen bly måste ta upp frågan direkt och visa förståelse för frågan. Det förklarar då vinkeln på svaret tas i uppsatsen, rutten detta togs och en grundläggande beskrivning av svaret på frågan. Inga av dessa uppgifter måste vara i detalj eller förklaras i djupet; detta kommer att ske senare i uppsatsen. Den ledande stycke av en uppsats ska skrivas sist, efter ingåendet.

Termen "Ingress" har också funnit sin väg in romaner och kapitel. Medan mindre viktigt i kapitlet, är det också en av de krokar som övertalar läsarna att köpa eller låna en bok. Läsarna kommer ofta titta på två eller tre delar av boken när man beslutar att köpa eller inte: den blurb, första sidan, och med lite, den sista sidan.

Den nyckelelement i någon bok eller artikel Ingress är den första raden. Detta är fallet i synnerhet i fiktion där första stycket inte förklarar hela historien. Klassiska första raderna inkluderar Leo Tolstojs "Alla lyckliga familjer är likadana, är olycklig på sitt eget sätt varje olycklig familj" i "Anna Karenina". Ett annat exempel är Dodie Smiths "Jag skriver detta sitter i diskbänken" i "Jag Fånga slottet." Den första raden är det första steget i en stor första stycket.

Att lära sig att skriva en bra Ingress kräver övning samt goda skrivkunskaper. Den bästa första stycket sällan kommer att tänka på en gång. Writers går ofta tillbaka när de har avslutat resten av pjäsen att arbeta på den första raden och det första stycket. Detta beror på att redigera förbättrar naturligt flöde och gör sinnet att bygga vidare på det som redan finns där, men också för att författaren förstår pjäsen mer noggrant efter att ha avslutats än innan det är skrivet.