Vad är en digital Note Taker?

May 27

En digital anteckningsblock är en bärbar elektronisk apparat som förenklar processen att transportera handskrivna anteckningar. Många individer göra anteckningar på sin dator, smartphones, och för hand. Anteckningar i flera format, men kan hindra organisation och gör det svårt att hålla reda på viktig information och datum. Genom att använda en digital anteckningsblock, kan individer enkelt fånga sina handskrivna anteckningar och eliminera behovet av att skriva in denna information i sin dator eller skanna dessa filer.

Digitala pennor är utformade för att se ut och vara jämförbara i storlek med vanliga skrivpennor. I allmänhet kommer en digital anteckningsblock innehåller riktiga bläck och kan skriva på de flesta yta typer. För dem som är intresserade av att göra ett köp, dock kan det vara viktigt att veta att vissa pennor är utformade för att användas endast på särskilt utformade papper. Andra kan arbeta på regelbunden skrivpapper, men inte om papperet överskrider en viss tjocklek. En viss typ av bläck krävs också för vissa digitala affärsverktyg.

Att skriva är pennan placerad längst upp på sidan, och användaren skriver som vanligt. Alla slag av pennan fångas upp av den medföljande minnesenheten och lagras som en digital bild. Som alla typer av stroke registreras, kan den digitala anteckningsblock användas för att fånga ritningar, klass anteckningar och viktiga påminnelser. En liten display är med på dessa pennor att låta användaren att spela in när en sida eller ett dokument är klar för att förhindra text svarvning i ett långt dokument.

Lagringskapaciteten för ett digitalt anteckningsblock varierar beroende på märke och pris. Men de flesta kan lagra minst 50 sidor av anteckningar och ritningar. För att överföra sina digitala anteckningar till datorn, kommer användarna brukar koppla in enheten i en port universal serial bus (USB). Några populära digitala antecknings takers har även trådlös kapacitet eller kan anslutas direkt till datorn för att slå den bärbara datorn till en pekskärm och låt skriva direkt i vissa program. När digitala filer har hämtats till datorn, kan de organiseras och visas på flera sätt, inklusive förvandlas till Word-dokument och skrivbord anteckningar. Personliga e-postmeddelanden med hjälp av signaturer kan skapas, och en mobil anteckningsblock ansökan kan användas för att skriva personliga meddelanden på foton.

För individer trött på anteckningar i flera format, kan en digital anteckningsblock vara ett användbart investering. Även om dessa enheter är i allmänhet inte lika snygg och lätt som vanliga pennor, är de fortfarande lätt att bära och göra eliminera oro för att förlora handskrivna anteckningar och hantera anteckningar med hjälp av flera metoder. Individer som kan hitta en digital penna användbar inkluderar studenter, arkitekter och designers.