Hur installerar jag en armatur?

April 10

En ny armatur kan lägga atmosfär, ändra hela intrycket av ett rum, och även höja värdet på hemmet. Installera en armatur kräver några grundläggande verktyg och lite vet hur. Med en skruvmejsel och en stege, kan vem som helst med grundläggande handyman färdigheter ersätta en gammal smaklös fixtur.

Innan någon gammal armatur kan tas bort, har befogenhet att kapas till fixturen. En breaker låda finns vanligtvis i källaren området. Leta reda på breaker rutan och stäng av rätt aren. Om det är den rätta, kommer fixturen inte att fungera.

Lossa eventuella skruvar som håller den armatur uppåt eller tillsammans. De med glasbeläggningar eller nyanser brukar ha skruvar som håller glaset på plats. Under glaset blir ytterligare skruvar som håller fixturen själv i taket eller väggen.

Enligt fixturen, kommer det att finnas tråd nötter som ser ut som plast. Dessa skruva ur ledningarna moturs. Vanligtvis är svart varmtråden, vit är den neutrala tråd och koppar eller grönt är jordledningen. Försök att följa den ordning "heta första, neutral andra, och jord sist om möjligt. För säkerhets skull, kan en enkel krets testare användas för att vara säker på att de varma trådarna är avstängda innan du rör några öppna trådar

När skruvarna är alla ute och ledningarna är bortkopplade, kan den gamla armatur tas ner. Att försöka ta en stor fixtur ner en stege kan vara svårt och farligt. Om det är en stor fixtur, kan en hjälpare komma till hands.

I de flesta fall bör monteringskonsolen som skall ersättas. Nya armaturer inkluderar en fräsch glänsande man att placera i. Den gamla kan visas bra bortsett från rost, men med tanke på detta är det enda stycke som håller hela vikten på den nya spelordningen, är det oftast bäst att bara sätta den nya i .

Nya armaturer kommer med instruktioner som bör följas härifrån. I allmänhet bör den neutrala ledningen anslutas först, följt av marken och slutligen den varma tråden. Håll båda ändarna av matchande trådarna tillsammans och, går medsols, skruva tråd nötter över tips av dem. De bör vara tätt och du bör inte kunna dra isär med en liten bogserbåt.

Efter trådarna är alla fästa, kan den nya armatur skruvas på plats med tillverkarens instruktioner. Vanligtvis kommer långa skruvar fäst fixturen till den nya monteringsfästet. När det är på plats, bör glödlampor placeras i fixturen och brytaren kan slås på igen för att se till fixturen fungerar innan du placerar några glasskärmar på. Om allt fungerar som det ska, placera den nya glaskupa på att använda de medföljande skruvarna och njuta!

  • Det är viktigt att stänga av elektriska brytare innan du installerar en armatur.