Hur får jag Bilförsäkringar med en DUI?

June 17

Om du har dömts för rattfylleri, eller DUI, kan du finna det svårt att få försäkring. Om du för närvarande har täckning och har nyligen dömts, kanske du upptäcker att dina priser antingen kommer att öka kraftigt, eller er politik kan få in helt och hållet. Eftersom många auto försäkringsbolag erbjuder inte täckning för människor som har fått en DUI, och de som har en tendens att erbjuda endast höga priser, kommer du förmodligen ha tur att få någon täckning alls. Så svårt som det är att få Bilförsäkringar med en DUI, är det dock möjligt att göra det genom att hitta de företag som erbjuder täckning, och sedan jämföra deras priser. Dessutom måste du veta lite om SR-22 form som krävs innan du får bilförsäkring.

I de flesta fall kommer din licens dras in efter att du får en DUI. För att få den tillbaka, måste du fylla i en SR-22 formen, och ge det till den lokala motorfordon avdelning. Detta dokument säkerställer att du alltid har försäkring, eftersom om du har en förfaller i täckning, kommer fordonsavdelningen anmälas och din licens kommer att skjutas på nytt. I grund och botten, är ett sätt att säkerställa att du inte bara gå utan den minsta försäkrings SR-22 blankett. När du söker Bilförsäkringar med en DUI, ska du be varje företag om de erbjuder SR-22 försäkringar, som de som inte gör det, kommer inte att kunna försäkra dig.

Processen för att erhålla Bilförsäkringar med en DUI är inte olikt förfarandet för att få den typiska bilförsäkring täckning, förutom att du kommer att ha betydligt färre alternativ. Om du tidigare haft täckning som avbröts efter din övertygelse, överväga att ringa leverantören för att be om återanställning, särskilt om du har en annars fläckfri drivande post. Om företaget vägrar, vara medveten om att medan många stora företag kommer sannolikt inte försäkra er, är det möjligt att hitta små företag som är specialiserade på att göra så. De kan oftast hittas i tidnings- och tidskrifts reklam, samt på nätet via sökmotorer.

När du har en lista med företag som är villiga att försäkra dem med en DUI, ska du börja leta efter prisuppgifter. Du hittar dessa antingen online eller genom att ringa varje leverantör och ge din grundläggande information. När man jämför era prisuppgifter, se till att hålla i åtanke om priset är för grundläggande eller full täckning. Det försäkringsbolag med de mest täckning för låga priser bör sticka ut till dig som det bästa företaget att gå med för Bilförsäkringar med en DUI.

  • Någon med försäkringar kan se hans priser går upp, om han döms för DUI.
  • Fångas körning under påverkan en andra eller tredje gången kallar typiskt för en styvare straff, och det kan vara ännu svårare att få Suto försäkring.
  • Skaffa försäkring med en DUI kan vara svårt.