Vilka är för- och nackdelar med en Brick Fire Pit?

June 16

Den mest uppenbara fördelen med en tegelsten eldstaden är dess hållbarhet; tegel eldstaden kommer att fungera länge med lite underhåll, och obrännbara tegel blir effektivare på innehåller herrelösa lågor eller glöd som potentiellt kan orsaka en brand utanför gropen. En tegelsten eldstaden kan vara dyrt, men eftersom tegel är inte lätt att lägga på rätt sätt, vilket innebär en expert kan behöva anlitas för att bygga upp strukturen. Kostnaden för tegel och murbruk kan också vara mycket högre än andra material, beroende på storlek och funktioner i eldstaden.

Om en husägare överväger att ha en tegelsten eldstaden byggd, bör han eller hon ha i åtanke att det kommer att bli en permanent struktur, vilket betyder att det kommer att bli mycket svårt att ta bort om den slutliga produkten är inte något husägare önskar efter flera års användning . Brick kan läggas för att skapa en mängd olika former och storlekar, vilket gör det till ett mångsidigt val för en permanent struktur, men återigen, kan lägga tegel på rätt vara svårt. Det är viktigt att anlita någon med stor kunskap och erfarenhet som murare för att förhindra en luddiga slutliga strukturen.

Brick är en särskilt bra val för eldstaden konstruktion eftersom den effektivt behåller värmen; tegel eldstaden tillåter branden förbli varmare under längre tid än andra material. Om tegel eldstaden är byggd för matlagning, kommer tegelstenarna bidra till att ge en jämn uppvärmning yta för matlagning objekt noggrant och jämnt. Pizzaugnar använder ofta tegel inuti ugnen området eftersom stenen ger även värmeytor. Sten kommer också att behålla värmen, även om stenen ordentligt kan också vara svårt, ibland ännu svårare än om tegel. Brick kommer också att ge en plan yta för matlagning, vilket är en fördel jämfört med oregelbundet formade stenar.

Det är viktigt att välja rätt typ av tegel för eldstaden konstruktionen. Vissa typer av tegel är avsedda endast för dekoration, medan andra är avsedda för strukturella ändamål. Andra är gjorda speciellt för uppvärmningsändamål, till exempel användning i en ugn. Tänk på kostnaderna för varje typ av tegel innan de köper för eldstaden konstruktion; i vissa fall, kan två typer av tegelstenar köpas för tegel eldstaden konstruktion. Billigare dekorativa tegel kan användas där strukturell integritet eller värmeisolering är inte nödvändigt, medan de dyrare tegelstenar för specifika ändamål kan köpas för värmeisolering eller strukturellt stöd.