Skriva eBay Annonser som skapar Sales

June 28

eBay är en person-till-person marknaden. Även om många säljare är företag, är uppfattningen att säljare på eBay är individer som tjänar sitt uppehälle (kontra big business). Använda vadmal personligt förhållningssätt förbättrar din framgång vid försäljning på eBay. En av anledningarna många köpare kommer till eBay är att de vill stödja individer som har gumption att starta eget litet företag på webbplatsen.

När du har skrivit en lysande rubrik för din auktion (inte med stora bokstäver, tack), potentiella köpare klicka din placering och bläddra ner till din beskrivning. Har de att smita igenom meningslös svada, att förlora intresset för ditt objekt längs vägen? Eller vill du komma ända ner till affärer och ange fakta om vad du säljer?

Här är några saker att komma ihåg när du skriver din auktion beskrivning:

  • Skriv en faktabeskrivning. Har du noga beskriva objektet, som anger varje faktum att du vet om det? Är du klar i din beskrivning och noga med att inte använda någon jargong? Slutligen, det svarar nästan varje fråga en potentiell köpare kan fråga? Om inte, gör något revidering.
  • Inkludera några vänliga skämten. Du vill göra kunden känner sig bekväm shopping med dig. Var inte rädd för att låta din personlighet lysa igenom!
  • Uppdatera din Om mig sidan. Den lilla mig Ikonen som visas bredvid eBay användarnamn är en inbjudan att klicka. När potentiella kunder att klicka på ikonen, ser de en sida som handlar om dig och ditt företag. Låt folk veta vem de har att göra med. När du väljer mellan två personer som säljer samma objekt och när allt annat är lika, kommer köparna mer än sannolikt att göra affärer med säljaren som får dem att känna sig trygga.
  • Begränsa antalet försäljningsvillkor. Vissa säljare innehålla en förteckning över regler som är längre än objektet beskrivning. Ingenting kommer att stänga av en potentiell köpare mer än punkt efter punkt av regler och förordningar. Om du verkligen måste sätta i en litania av regler, göra det kort och använda följande biten av HTML för att göra storleken på texten mindre: <font size = -1> sätter dina regler här </ font>.
  • Välj en rimlig teckenstorlek. Många användare är fortfarande tittar på eBay på en 800 x 600 display. Om du designar dina listor på 1024 x 768, kan dina typsnitt vara alldeles för stor för den genomsnittlige användaren. Att tvinga en användare att bläddra och bläddra för att hitta detaljerna leder bara till frustrerade kunder.
  • Citera en fast fraktbelopp och påskynda frakt. Använd eBays sjöfart kalkylator för att ge dina kunder en rättvis skaka på fraktkostnaderna. Om många andra säljare erbjuder samma objekt, schablonbelopp står ut i en sökning, och den lägsta kan hjälpa dig att rulle i en obestämd köpare. Även eBay ger dig en hel del spelrum vid citering snabbare leverans, och din placering kommer att stå ut när människor känner att de inte kommer att få vänta veckor för att få sin post.

    Det är helt enkelt dålig smak att överladda på frakt (och en kränkning av eBays regler). eBay köpare förväntar oss att du ska lägga något för hanteringskostnader, men överdrift kan få dig att se ut som du försöker pressa vartenda öre av din budgivare.
  • Håll bilder en praktisk storlek. Vissa användare har fortfarande en långsammare anslutning, och om de måste vänta på dina stora bilder att ladda, kan de gå någon annanstans. Om dina uppgifter inte helt öppna inom några sekunder, kommer personen bara tillbaka ut och gå vidare till en annan lista.