Vad är en spegel Skärmskydd?

October 28

Smarta enheter som mobiltelefoner, tabletter och bärbara datorer är alltid driver kuvertet för kreativa nya användningsområden. Avstängd, kunde dessa enheter endast användas som en brevpress eller dörrstopp - tills spegel skärmskydd kom. Detta är i grunden en film appliceras på enhetens skärm för att skydda den från repor och fingeravtryck. När enheten är avstängd, förvandlas filmen till en ogenomskinlig personlig spegel; när skärmen är tänd, går filmen lämpligen transparent. Namnet kan också ibland hänvisa till en spegelblank yta fall produkt.

Bärbara datorer och praktiska prylar som smarta telefoner kan ta en hel del övergrepp med daglig användning. Livslängden på en sådan anordning kan utökas med tillbörlig omsorg till dess fall. Tillämpning av en tunn, klar beläggning minskar inte bara konsekvenser och repor, men nedskärningar bländning göra dagsljus läsning lättare. Typiskt konstruerad för att kunna tillämpas och enkel borttagning, förbättrar spegel skärmskydd en enhets hållbarhet utan överskotts impedans.

Består av innovativa material såsom värmeplastpolymerer, kan en spegel skärmskydd bevara vital användbarhet med pekskärm gränssnitt. När stängs, sheen fungerar högblanka som en spegel med alla detaljer man kan förvänta sig. Vissa produkter hävdar att det i själva verket gynnar klarhet i belysta grafikskärm. Frihet från rester och skrubbsår gör spegeln skärmskydd en slående och funktionell förbättring till en gadget.

Det bör noteras att användarupplevelser kan variera beroende på deras ljusförhållanden när du använder en spegel skärmskydd. Variationer i utomhus- och inomhusbelysning, samt bulb kvalitet, kan resultera i en rad visuell klarhet eller reflektion. Vissa produkter skryta bubbelfritt ansökan om skarpa utseende. Mycket tunn i smink, kan en sådan film lägga en knappt märkbar lager till skärmar. Beläggningen kan också ibland blockera ultravioletta (UV) strålar.

Tillämpa spegelskärmskydd underlättas med hjälp av dessa återanvändbara, förlåtande material. Bevara pekskärm känslighet förblir en prioritet för många användare och tillverkare. Blandade former och nedskärningar möjliggöra tillämpning av spegelskärmskydd till gemensamma enheter och populära märken.

Använda en sådan produkt kan också göra rengöring en enhet lättare. Filmen är oftast lätt bort utan att lämna ett märke eller klibbig yta. Tack vare denna användbara lilla produkt, kan användare fortfarande använda sina enheter för vanliga spegelapplikationer: som en sminkspegel eller att hålla ett öga på dörren. När fastnat på en öde ö med ett dött batteri, kan en användare fortfarande använda enheten för att signalera passerande flygplan.

  • En spegel skärmskydd kan tillämpas på en tablett dator.