Hur väljer jag det bästa Heavy Duty Electric häftapparat?

October 27

Innan du väljer en tung elektrisk häftapparat för ditt hem eller hemmakontor, bör du överväga några viktiga punkter. Ta hänsyn till mängden papper du regelbundet hanterar. Om du tenderar att arbeta med stora mängder åt gången, behöver du en kraftig elektrisk häftapparat som kan hantera en stor bunt med papper eller rapporter. Om däremot är mindre din arbetsbelastning, kanske du vill välja en kraftig häftapparat med en mindre kaliber. Jämförelse shopping kan ofta hitta det bästa priset, även om priserna tenderar att vara jämförbar på stora butiker kontorsmaterial.

När man överväger en automatisk häftapparat, måste du välja mellan ett stort stationär modell och en liten handhållen, bärbar modell. En kraftig elektrisk häftapparat behöver inte placeras på en bänkskiva eller skrivbord. Många av de kompakta modellerna också kan hantera stora mängder papper.

Du kanske vill överväga häftapparaten design om du planerar att placera den på ett skrivbord. Om ditt skrivbord är svart, är det samordnande häftapparater som har en snygg och elegant utseende. Andra kommer i grått eller silver, och det finns till och med vita häftapparater för att matcha din inredning.

Var noga med att läsa på förpackningen noga, liksom. Har tunga elhäftare har en anti-jamming mekanism? Detta är nödvändigt när man har ett stort jobb att göra. Papperstrassel eller störning av häftklamrar kan minska produktiviteten avsevärt.

Andra saker att tänka på är tillvalsfunktioner, till exempel en lysdiod (LED) ljus så att du vet när häftapparaten är i drift, och en lugn motor. Noisy häftapparater kan vara en distraktion för vissa människor, så detta kan vara något som gör en skillnad för dig. Längden på nätsladden kan också vara en ersättning för dig. Ett annat alternativ när du väljer din nya tunga elhäftare är om att köpa ett uppladdningsbart modell.

Det är en bra idé att läsa recensioner och jämför konsumentbetyg. Lära sig vad andra konsumenter har upplevt med produkten kan ge dig lite insikt om vilka modeller kan fungera bäst för dig. Fattar beslut om att köpa din elhäftare online eller på din lokala leverantör är ett annat val du måste göra.

Kundservice är en annan viktig faktor. Välj ett företag som har varit i branschen länge för bättre tillförlitlighet. Fråga om det finns ett kundtjänstnummer telefon om du behöver hjälp. Kontrollera också att se hur mycket täckning garantin omfattar. Om du kan få en garanti för mer än två år, är detta en positiv egenskap.

  • Kraftiga elektriska häftapparater kommer att krävas för att ta itu med en stor bunt med pappersarbete.