Vad bör jag veta om Dating en Twin?

September 19

Dating en tvilling kan vara liknande eller inte så liknar dejta en person som var en enda födelse barn. Ibland, speciellt med enäggstvillingar, kan mängden av närhet mellan tvillingar störa romantiska relationer. Detta är inte alltid fallet, dock, och säkerligen en del människor i enstaka födelse kan ha exceptionellt nära relationer med syskon. Det finns vissa belägg för att den närhet mellan vissa uppsättningar av tvillingar kan vara ännu större och mer intim än i äktenskap.

När människor har tvillingar eller högre ordningens multiplar, är de ofta starkt att hjälpa varje barn utvecklas på skilda vägar, och detta kan vara mycket viktigt, särskilt i tonåren. På ett sätt, tvillingar som förfaller har två roller: att etablera en identitet som är skild från sina föräldrar, och att upprätta en identitet skild från sin tvilling. Detta kan fungera bäst när tvillingarna är broder och motsatta könet. Utan uppmuntran, enäggstvillingar är särskilt riskerar att förlora ut denna viktiga del av individualisering.

Kanske en sak du bör veta om dejting en tvilling är att du ska se den här personen som inte annorlunda än dejta en person av en enda födelse. Du kanske förvänta sig en högre grad av närhet mellan två och hans / hennes syskon, dock. Om denna närhet stör utveckla en relation på en normal väg, kan det vara så att den person som du valde att hittills är helt enkelt inte redo att definiera sig själv fullt ut som en individ. Naturligtvis finns det gott om enstaka födelse människor som inte har gjort detta språng heller.

I alla dejting situation bör du fråga dig själv om den person du är dating är lämpad för dig. Medan du kanske visa lite förståelse för nära syskon relationer, om att närhet gör dig personligen olycklig, kan det vara dags att hitta någon annan hittills. Naturligtvis ibland tvillingar datum tvillingar, och det finns till och med dubbla dating tjänster. På sätt och vis kan detta vara perfekt, eftersom andra tvillingar kan mer fullständigt "få" komplexiteten i tvilling relationer.

Det vore fel, men för att göra stora antaganden om vad dejta en tvilling är. Vissa tvillingar till exempel, men samma kön, kan ha olika sexuella läggningar. Andra tvillingar kom inte överens som barn och inte har starka syskon relationer.

Vissa människor oroar sig för att om de hittills en identisk tvilling, kommer de att utveckla känslor för den andra tvillingen. Även när folk ser likadana och föds upp i samma familj, kan de vara väldigt olika människor. Du är inte sannolikt har samma passion för den andra tvillingen, speciellt när du lär känna personen du dejtar.

Det kan vara ett misstag att anta att även identiska tvillingar är så mycket lika. Varje person, oavsett vem kan de vara relaterade till, är en individ. Det finns syskon som är nära i ålder och ser väldigt lika, men de flesta människor inte befinner sig lockade till mer än ett syskon. Det bästa råd är att göra några antaganden, och helt enkelt räkna ut hur din dating relation fungerar eller inte fungerar för dig.

  • Tvillingar daterar ibland andra tvillingar, eftersom de förstår komplexiteten i deras förhållande.
  • Det är viktigt för tvillingar att fastställa en identitet separat från varandra.