Hur väljer jag det bästa baby Pyjamas?

March 9

Bebis pyjamas är bedårande med sina små fötter och söta design. De är så söta, i själva verket att det är lätt att övertalas att köpa ett par baserat på utseende snarare än på vad som är lämpligt för barnet. För att välja de bästa pyjamas, överväga storlek, material, stil och, naturligtvis, de söta mönster och färger. Kom ihåg att oavsett hur gulliga de pyjamas är, de måste vara bekväm, lättskött, rätt storlek, och lätt att sätta på och ta av.

Fit är ett viktigt kriterium för både barnets komfort och säkerhet. Pyjamas bör passa väl utan att vara alltför snäv, och inte heller bör de vara för stort eller lös. De flesta barn pyjamas använder en indelning baserad på barnets ålder, med några av de vanligaste storlekarna vara 0-3 månader, 3-6 månader, och 6-9 månader. Även denna skala kan användas som en riktlinje för att köpa pyjamas, är det orealistiskt att tro att alla barn kommer att passa in i en viss storlek vid en viss ålder. Du kan använda denna dimensionering metoden som en rekommendation, men du bör alltid kontrollera pyjamas passar på barnet för att avgöra rätt storlek.

Pyjamas för spädbarn ska vara mjuk och bekväm. Sovplagg för spädbarn bör ha en liten bit av flexibilitet, så att de kommer att röra sig med barnet eftersom de tänja och flytta. Bomull och frotté är de vanligaste typerna av material. Båda är lätta att tvätta och kommer att vara mjuk mot babyns hud.

Det finns flera olika stilar av baby pyjamas att välja mellan. Säckar Sova likna en kappa, men är stängda över bottnen. De är bekväma för barnet att sova i och lätt att sätta på och ta av. Ett annat populärt val kallas "sova och spela" pyjamas, som är ett stycke plagg som barnet kan bära under dagen och för att sova. De flesta i ett stycke pyjamas har en dragkedja som går från halsen till foten vilket gör det enkelt att byta kläder eller göra snabba blöjbyten.

Tvådelade pyjamas är ett annat alternativ i baby pyjamas. Med en separat topp och botten, är denna typ av pyjamas vanligare med äldre spädbarn och småbarn än nyfödda. Vissa stilar fäster byxorna och topp tillsammans med tryckknappar, som kommer att hålla barnet helt täckta medan de sover.

Bebis pyjamas med bifogade fötter är ett bra val. De hjälper till att hålla en bebis fötter varma utan att behöva oroa sig för att hålla strumpor på fötterna. Bebisar sparka hela tiden, och det är lätt för strumpor att lossna eller falla av, och när de är lite äldre kommer de att dra strumpor på egen hand.

Pyjamas för flickor finns i många färger med nyanser av rosa, lila och grönt bland de mest populära. Söt flickaktigt designer med fjärilar, ballerinas, kattungar, och blommor är också tillgängliga. Baby pojkar pyjamas kan ofta hittas i olika nyanser av blått, brunt och rött med valpar, lastbilar och sport teman bland populära designmöjligheter.

  • En baby.