Hur att komponera din ansöknings s förvaltningsplan

June 20

Förvaltningsplanen berättar bidraget granskare som är ansvarig inför vem. Den visar tydligt var bocken stannar när frågor uppstår från finansiären. Du kan integrera förvaltningsplanen i nyckelpersonalbeskrivningar, eller så kan du utveckla en separat grafik.

Hur att komponera din ansöknings s förvaltningsplan

Illustration av Ryan Sneed

Det kan vara en god idé att visa förvaltningsplanen i svart och vitt - inga färggrafik förutom en lätt skuggad titel rad. Den finansiär vill se positionen namn, FTE fördelning, linje av ansvar, och hur läget kommer att finansieras. Det är en bra idé att lista de projektpersonal i ordningen ranking, som börjar med den högsta administrativa ställning och slutar med volontärer, om något.

I din plan, siffran inom parentes bakom varje position titeln anger antalet individer hyrda för varje titel läge. Till exempel, berättar (1) bakom varje listad position du att The Redo för World Future Forward Initiative kommer att ha en programadministratör, en programdirektör och en volontär samordnare.

När finansiären förvaltningsplan riktlinjer kräver något som inte är tillämpligt eller nödvändigt att ditt projekt, skriva ett svar för att indikera varför just den något inte är ansluten eller diskuteras vidare i din ansökan.

Inkludera alltid ett projekt organisationsschema i förvaltningsplanen - i mån av plats. Ett diagram förstärker din nyckelpersonal berättande avsnitt och ger bidraget peer reviewer en visuell paus från att läsa rad efter rad av skriven text. Om ansökan om stöd riktlinjer begränsa antalet sidor du kan skriva i berättelsen och inte specifikt begär ett organisationsschema, lämna ut det.