Vad är en Human Growth Hormone Booster?

June 19

En humant tillväxthormon booster är ett komplement som ökar mängden av humant tillväxthormon (HGH) i kroppen. Booster själv inte innehåller tillväxthormon; istället ger det ett lyft för hypofysen att öka HGH sekretion. Boostern är tillgänglig i form av ett piller, ett pulver och sprayer. En humant tillväxthormon booster anses säkert, och därför är vanligtvis tillgänglig som en over-the-counter läkemedel i de flesta apotek och hälsokostbutiker.

Den mänskliga kroppen kräver HGH att främja tillväxt och läkning i cellerna i kroppen. Kroppen producerar naturligt HGH, men produktionen minskar gradvis med åldern. En humant tillväxthormon booster kan hjälpa till att förse kroppen med rätt aminosyror för att öka HGH produktion i hypofysen. Några av de vanliga aminosyrorna inkluderar L-arginin, L-glutamin, L-lysin och L-ornitin. Dessa aminosyror stimulerar, eller vaknar, kan vissa delar av hypofysen som har blivit vilande över tid, och HGH sekre förbättras till följd.

Sportentusiaster och påbyggare använder ofta ett humant tillväxthormon booster som bodybuilding tillägg. Det är särskilt användbart för dem som fyllt 30, eftersom det inte bara bidrar till att öka styrka och flexibilitet, men det kan också sakta ner och även vända tecken på åldrande. Det hjälper människor att bränna mer fett celler, och att bygga muskelmassa. Detta förbättrar inte bara utseende, men det bidrar också till att förbättra prestanda genom att öka energinivåer och uthållighet.

En humant tillväxthormon booster kan öka produktionen och restaurering av nya celler i kroppen. Det är effektivt för att hjälpa musklerna återhämta sig från fysisk stress efter ett sportevenemang eller en ansträngande träning. Det bidrar till att minska risken för skador och, i händelse av en skada, kan ett humant tillväxthormon booster bidra till att påskynda läkningsprocessen. Det är till hjälp för att läka både externa och interna sår.

En annan effektiv roll för ett humant tillväxthormon booster är dess roll i att hjälpa till att bygga starka ben, som kan hjälpa människor att växa - eller åtminstone stå - längre. HGH används ofta i anti-aging tillägg för att hjälpa till att förebygga benskörhet och andra åldersrelaterade sjukdomar. Det är bra för sinnet, och har visat sig bidra till att förbättra minnet och koncentrationen. Det kan bidra till att förbättra kvaliteten på sömnen, vilket i sin tur kan minska stress, humörsvängningar och depression.

Medan humant tillväxthormon är allmänt anses säkert, rekommenderas för användning med lämplig medicinsk övervakning. Att ta för mycket av det kan leda till allvarliga tillstånd som lever och sköldkörtel skada, ett förstorat hjärta, extrem bodywide hårväxt, och för tidig död till följd av akromegali, ett tillstånd där ben och vävnader i ansiktet växa för mycket och orsaka missbildningar . Tillsammans med att inte ta för mycket HGH, människor också bör vara säker på att de får den produkten från en känd källa, för att undvika problem orsakade av farliga produkter.

  • För mycket HGH kan leda till ett förstorat hjärta.
  • HGH boosters stimulerar hypofysen att producera mer humant tillväxthormon.
  • Den humana tillväxthormon booster används ibland som en bodybuilding tillägg.
  • Humant tillväxthormon boosters kan leda till lever- och sköldkörtelskada.
  • HGH har visat sig bidra till att förbättra minnet och koncentrationen.