Vegetariska Ersättande Kött

May 8

Att vara vegetarian är inte så ovanligt i dagens värld och lyckligtvis finns det så många alternativ för dem som vill äta bara frukt och grönsaker. Medan frukt och grönsaker är bra (jag kan alltid njuta av en god äpple eller en handfull kokt broccoli), ibland behöver du bara lite mer näring än vanlig producerar kan ge dig. Normalt skulle du gå för köttet, men om du är vegetarian, så det är ett problem. Finns det ett sätt att njuta av näring av kött utan att faktiskt äta det? Svaret är ja, och här är hur du gör det.

Kött substitut är så svårt att hitta om du är vegetarian och det finns några saker eller grundläggande riktlinjer som du bör ha i åtanke när du går om ditt kött substitut strävan.

  • Soya är en vanlig livsmedelsersättning bas och utgör grunden för många en ersättning för kött. En utmärkt källa till protein och låg fetthalt, kan soja också användas för att producera mjölk, mjölkersättningar, och en vegetarisk bas för de flesta köttsubstitut.
  • Tofu är också ett bra alternativ att överväga. Det är tillverkat mycket på samma sätt som ost är (förutom tofu kommer från soja) och är en utmärkt källa för protein, kalcium, och låg fetthalt. Tofu har ett brett användningsområde och kan användas för att ersätta in för kött, mejeriprodukter, och även efterrätter. Tofu absorberar andra smaker väl så att använda den i stället för marinerat kött är ofta en bra väg att gå.
  • Det är också quorn, som är en annan vegetarisk bas för köttsubstitut. Som vanligen används för köttstycket substitut, är quorn ofta hittas som klumpar, filéer, hamburgare och korv. Quorn består av jäst svamp och äggvita.

Du behöver inte gå miste om härligheter av kött bara för att du är vegetarian. Du kan fortfarande vara vegetarian och njuta av känslan och smaken av kött genom stora köttsubstitut som inte är så svårt att komma med. Du kanske måste gå in i en speciell hälsokost butik, men när du vant sig matlagning och äta dessa substitut, kommer du aldrig känner utanförskap på en grilla igen!