Vad är en Isolering Booth?

March 18

En isolering monter är ett ljudisolerat, och ofta visionen säker monter används på spel visar att isolera en konkurrent från att höra svaren från en annan konkurrent. Den användes först på TV-serier som den $ 64.000 Fråga.

Användningen av isolering monter i detta särskilda program var väl dokumenterat i filmen Quiz Show eftersom svaren halkade till vissa deltagare, vilket motverkar spelets sanna resultat. Några deltagare ombads att kasta spel för att sätta på tävlande som verkade mer populär eller "watchable." Kontroversen använder isolerings monter i fråga ledde till striktare regler för deltagande i tävlingsprogram.

Klassiska användningar av isolerings monter i tävlingsprogram var nygift Game och Familjefejden. Den nya versionen av Family Feud fortfarande gör användningen av en sådan monter för vissa delar av showen.

En isolations monter används också inom skivindustrin som en del av en inspelningsstudio. En person spelar in ett sångspår till exempel, skulle bara höra musiken via hörlurar och skulle sjunga låten. Montern är ljudisolerade så att inspelningen inte störs av ljud från utsidan. Som väl är musikern inte störd eller distraherad av yttre ljud, förkorta den totala inspelningstiden.

Ibland straff används i hockey kallas en isolerings monter, även om det inte måste vara ljudisolerade. Hugh Hood, en väl respekterad kanadensisk författare som har skrivit flera facklitteratur verk om hockey, titlar hans tredje novellsamling som isolering Booth. Vad bra, har Cincinnati Enquirer en vanlig sportkolonn, mestadels författad av Mark Curnutte kallas "The Isolation Booth."

Ibland Sportjournalister vid stora idrottsevenemang också använda en något ljudisolerat bås för att observera och rapportera om ett spel utan att släppa in en betydande mängd folkmassan buller. Man ser ofta Sportjournalister som John Madden sänder från en monter högt upp i en stadion. Dessa bås brukar inte vara helt ljudisolerade, så är inte teoretiskt isolerings bås.

  • En artist kan sjunga i en isolerings monter.
  • Straff i spelet hockey kan betecknas som en isolerings monter.
  • Sportjournalister kan sända i en något ljudisolerat monter.
  • Akustiskt skum för ofta används för att göra isolerings bås ljudisolerade.