Hur hittar jag bästa Däck Återförsäljare?

May 15

Nya däck är en stor investering. När du planerar att spendera en stor summa pengar, du vill vara säker på att du spenderar den på bästa möjliga sätt. Det finns flera sätt att hitta de bästa däckåterförsäljare.

Word of mouth är förmodligen det mest effektiva sättet att hitta en däckhandlare som du är nöjd med. Däckåterförsäljare lita på nöjda kunder för att berätta för andra om sina erfarenheter. Chansen är stor att om du hör bra saker från två eller tre olika personer, är däckhandlare bra. Det är viktigt att fråga personen exakt vad om däcket köpupplevelsen övertygade dem om att däckhandlare var bra. Till exempel, om däcket återförsäljaren frivilligt beställning en viss däck som de inte håller i lager, kan de erbjuda god service, men det säger lite om huruvida de är konkurrenskraftiga på pris.

Fråga personen specifika frågor om återförsäljaren, till exempel hur priset jämfört med andra platser som de shoppade och vilka extra tjänster de erbjuder. Många lokala däckhandlare kan inte konkurrera med stora, rutan butiken stil butiker, men de erbjuder ytterligare tjänster. Vissa lokala däckhandlare kommer att erbjuda gratis däck rotationer över däckets livslängd, fritt förfoga över däck eller fria fläckar om du får en platt, om du köper däcket från dem. Box butiker kan dock erbjuda ett lägre pris på framsidan, men ta betalt för rotationer, plåster och omhändertagande av dina gamla däck. När du lägger till alla dessa avgifter upp, kan de besparingar från större butik vara obetydlig.

Ett annat sätt att hitta de bästa däckåterförsäljare är genom att ringa bilfirma där du köpte bilen. De brukar inte sälja däck, så de kommer inte frestas att mixtra sina egna produkter, men kommer att vara bekant med däckhandlare i området som säljer varumärket och stil av däck som rekommenderas för din bil. De kommer också att vilja skicka dig till en butik där du har en bra erfarenhet, så att du inte kommer att associera bilfirma med en dålig shoppingupplevelse.

En sista sätt att hitta de bästa däckåterförsäljare i ditt område är genom lokala "bästa av" listor. Lokala tidningar genomför ofta läsarundersökningar som ger inblick i det bästa av allt från kinesiska restauranger till hår salonger. Däckåterförsäljare är ofta på denna lista. En topp notering här är jämförbar med ett ord i munnen rekommendation från alla i din kommun.

  • Ett fordonsdäck.
  • En mängd av däck på en däckhandlare.
  • Däck på en däckhandlare.