Vad bör jag tänka när man köper ett barns cykel?

December 13

Valet av vilka barnets cykel till köpet bör baseras på funktioner som är viktiga för komfort och säkerhet, snarare än på färg eller stil ensam. Medan barnen har bestämda åsikter när det kommer till stil, det finns sätt att komma förbi så att du kan hitta en barncykel som är både snygg och säker.

Det första tipset i att välja ett barns cykel är att hitta en cykel som är en bra passform. Det är aldrig en bra idé att välja en cykel som är för stor, tänker barnet kommer att växa in i den. En stor cykel kan vara mycket svårt att hantera. En yngling, särskilt en som bara är att lära sig rida, kan lätt tappa kontrollen över cykeln och upprätthålla skador.

En cykel som är för liten kan också vara farligt. Barnets ben kan slå styret, eller han kan inte kunna bromsa ordentligt. Det bästa sättet att välja ett barns cykel är att ta honom eller henne med dig när du handlar. Att se cykeln är lämplig och säker är mycket viktigare än att försöka att överraska barnet. Se till att ungen kan röra marken bekvämt när man sitter på cykeln och se till att han eller hon har möjlighet att komma på och av med lätthet.

Shoppa när vi letar efter ett barns cykel. Ett rimligt prissatta cykel är oftast ett bra val. Leta efter stabil konstruktion, användbara funktioner som ett justerbart säte, och säkerhetsfunktioner. Istället för att välja ett barns cykel som ser "cool" välja en som är anpassad till barnet. Nya ryttare kan ha svårt att använda handbromsar, och bör hålla fast vid och dalbana bromsar på en första cykel.

Kom också ihåg att snygga alternativ som är mer dekorativa än användbar faktiskt kan vara farliga. Snarare än att titta på vägen framför honom, kan ett barn vara att titta på hur serpentiner på hans styret våg i vinden. Det finns gott om tid för "cool" saker när ett barn har fullt behärskar cykling.

Välja ett barns cykel kan vara en stor upplevelse för både föräldrar och barn. Det viktiga är att komma ihåg att en cykel är inte en typisk leksak; det är också en transport som måste användas på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Cykling är roligt, en bra form eller motion, och ett bra sätt att göra minnen. Se bara till att dessa minnen är bra, genom att se till att dina barn är säkra.