Vad är en hantel Fly?

December 28

Den hantel fluga är en förening styrketräning övning som främst fokuserar på bröstmusklerna med sekundär fokus på axlarna och triceps. Denna styrketräning övning utförs genom liggande på en träningsbänk med hantel vikter sträckte sig från båda händerna. Den hantel fluga är en utmärkt övning för att bygga bredd snarare än tjockleken på bröstet.

För att utföra en hantel fluga, bör deltagaren ligga platt på en träningsbänk med en hantel i varje arm. Båda armarna är utsträckta mot taket och palmer möter varandra. Den tyngdlyftare sänker sedan armarna på varje sida i ett helt utdraget läge som om att efterlikna en fågel expanderar sina vingar. Slutligen vikterna lyfts tillbaka till utgångsläget, med armarna utsträckta mot taket.

Förlängningen på hantel fluga kan sätta extra press på lederna i armbågarna. Det är viktigt att böja armbågarna något vid förlängning till fullt flyga läget. Detta kommer att minska risken för skador under övningen. Armarna ska komma i en fluga position medan du andas in luft i lungorna, med en push tillbaka till rak position medan du andas ut.

Den hantel fluga har använts under många år av kroppsbyggare. Denna styrketräning motion har många fördelar jämfört med den typiska bänkpress för att bygga bröstmusklerna. Den största av denna övning är att den riktar utveckling genom att fokusera träning på det yttre lagret av bröst stora. En normal bänkpress träning består av en rak rörelse från utvidgning till bröstet, som fokuserar vikten på innerbröstmuskeln.

På grund av vingen sprida rörelse hantel fluga, kan kroppen byggare utveckla en större ram eller span inom den yttre bröstområdet bröstmusklerna. Detta hjälper också till med uthållighet eftersom som bredden på bröstet ökar så kommer även ökning lungkapacitet. Dessutom kommer kroppen byggare skapa en bredare bröstet, som bygger ett mer omfattande översikt och storlek.

Alla styrketräning program bör omfatta så många varianter av övningar som möjligt. Dessa variationer hålla kroppen i ett konstant tillstånd att bygga och bygga om. Den hantel fluga kan också ändras för att inkludera en lutande bänk för en annan vinkel. Båda dessa övningar skapa en mer rundad, symmetriskt utseende för kroppen byggare jämfört singularis synsätt som finns i den typiska bänkpress övning.

  • Den hantel fluga riktar bröstmusklerna i bröstet.