Hur fixar jag en Sagging Face?

December 8

Du kan i allmänhet fastställa en slapp ansikte genom att genomgå en ansiktslyftning förfarande som en kunnig plastikkirurg anser lämpligt för just din hudtyp, benstomme, och allmänna hälsa. Flera typer av restaurering är utformade för att rikta problem såsom slokande käkar eller en dubbel hakan. Några av dessa kosmetiska behandlingar är minimalt invasiva och kan göras på en läkares kontor i endast en eller två timmar. Andra kosmetiska förfaranden för en slapp ansikte involverar slutenvård kirurgi och kräver helande tid efteråt. Vissa människor tycker också vissa krämer och ansiktsmuskelövningar hjälp för att upprätthålla sin fastare och slätare hud när de har helt läkt från denna typ av ansiktslyftning.

Den naturliga åldrandet är en av de främsta orsakerna till en slapp ansikte som huden börjar förlora sin naturliga elasticitet. Vissa livsstilsfaktorer såsom rökning och otillräcklig hydrering kan också göra saggy huden mer märkbar i många fall. Två gemensamma förfaranden som kan bidra till att förbättra utseendet på mindre slapp hud i ansiktet är lysdioder (LED) terapier och icke-kirurgiska laser behandlingar. LED behandlingar innebär koncentrerade strålar av infrarött ljus som syftar till åtstramande gemensamma problemområden som hängande kinder och veck vid mungiporna. En hudläkare som utför icke-ablativ laser terapi använder en av dessa verktyg för att stimulera produktionen av kollagen och jämna hudens yta.

Filler injektioner finns också alternativ för att fastställa en slapp ansikte med djupare linjer. Dermatologer sätter i allmänhet en fin nål i varje rad och injicera varje rynka med antingen ett artificiellt eller naturligt material. Inte alla kunder är goda kandidater för filler injektioner på grund av allergiska reaktioner mot vissa ämnen, såsom icke-mänskligt kollagen, så en kvalificerad läkare kommer vanligtvis fråga om du har någon historia av dessa typer av allergier.

Kirurgiska ansiktslyft är oftast de mest populära och permanenta lösningar för en slapp ansikte. Dessa förfaranden kan märkbart minska uppkomsten av en dubbelhaka och de vertikala veck som kan köras från de nedre hörnen på näsan till mungiporna. Den typiska ansiktslyftning innebär en kirurg gör små snitt på särskilda punkter ansikts- och försiktigt dra överflödig hud hårdare. Snitt kan göras vid tinning eller längs naturliga linjer öronen, beroende på kirurgens rekommendationer. Det åtdragna Punkterna i en ansiktslyftning sedan vanligtvis stängda med suturer och lämnas att läka under några veckor.

  • Kirurgiska ansiktslyft är oftast de mest populära och permanent lösning för en slapp ansikte.
  • Aktuella anti-aging krämer kan vara till hjälp för att dra åt huden och minimerar porer.
  • Som människor ålder, börjar deras hud att förlora sin naturliga elasticitet.