Clean My House

August 16

Älskar du ett rent hus, men känner lite överväldigad när det gäller att göra sysslor? Att få ditt hus snyggt och prydligt kan vara hård, särskilt när du har en lång lista med rengöringsuppgifter att utföra. Även de av oss med de bästa avsikter för att hålla en konsekvent rent hus kan hamna under detta mål i många fall. Det är inte alltid lätt att montera rengöring i ditt schema, trots allt.

Det finns olika vägar att gå om rengöring ditt hus. En av de bästa taktik du kan använda är att förebygga mässar. Med på små städjobb dagligen kommer att bidra till att upprätthålla renlighet utan att du behöver göra intensiv, djuprengöringsuppgifter varje gång du ren. Göra lite varje dag verkligen kan lägga upp under loppet av en vecka eller två!

För att starta, kan det vara bra att göra en lista över de saker som måste göras i varje rum. Du kan titta på din lista varje dag och bestämma vilken knepig bör göras. Genom att göra detta, kommer ditt hus att få rent och så förbli över tiden.

Dagliga sysslor bör normalt bestå av snabb städning. Rena upp saker från golvet, flytta skräp från bord och andra möbler, och torka upp några synliga mässar varje dag i ett par minuter. Du kan fokusera på ett område av huset varje dag, eller göra en snabb svep av allt.

En gång i veckan eller så, bör du välja ett område för djup ren för att säkerställa ditt hem blir en djupt ned rengöring med tiden. Du kan välja att göra en specifik uppgift, som att städa badkaret, eller ta lite mer tid och städa hela badrummet minutiöst. Följ din lista för att hålla koll på vad som gjorts nyligen och vad som har gått utan rengöring längst. På så sätt kommer du bättre vet vilka områden i ditt hem för att fokusera på.

När man förbereder att städa ditt hem, se till att ha alla dina städredskap redo att få jobbet gjort rätt. En kvast, mopp, dammsugare, dammvippa, allrengöringsmedel, badrum renare, och andra kan tillåta dig att städa intensivt och effektivt, och få de allra bästa resultaten. Det finns många hem gjorde städare som är också ganska effektivt om du föredrar en mer naturlig väg.

Med bara några minuter om dagen och några dedikerad städning en gång i veckan eller så kommer din ha en lätt tid behålla ditt hem renlighet och skönhet.