Hur väljer jag det bästa Lip Balm Containrar?

March 26

Läppbalsam behållare är i allmänhet små förpackningar som är avsedda för att hålla läppbalsam eller läppglans. De finns i en mängd olika former och storlekar, vilket kan göra det svårt att välja de bästa containrar. Människor som är intresserade av att göra sin egen läppbalsam kommer att behöva forska i olika läppbalsam behållare som är tillgängliga för att välja den som bäst passar deras produkt. Några av de olika läppbalsam behållare att överväga inkluderar rör, krukor och burkar. När du handlar för behållare för hemgjord läppbalsam, bör en person också överväga pris och storlek.

En av de första överväganden när du handlar för läppbalsam behållare är att välja ett paket som passar till konsekvens av läppbalsam. Vissa läppbalsam är ganska fast, medan andra kan vara en nästan rinnande konsistens. Generellt sett, läppbalsam burkar med tättslutande lock är bra alternativ för ett läppbalsam som är solid. Alternativt, läppglans rören är perfekta för ett recept som resulterar i ett läppglans som har en mer vattnig konsistens. För läppbalsam recept som resulterar i mjuka salvor som varken hårt eller flytande, kan läppbalsam tuber vara det bästa valet.

Människor bör också överväga storleken när du handlar för läppbalsam behållare; den nödvändiga storleken kommer troligen att bero på läppbalsam recept som för tillfället används eller konsistensen på den färdiga produkten. Fasta eller hårda läpprodukter tenderar att pågå längre än de som är mjukare. Av denna anledning kan en mindre behållare ofta användas för fasta läppbalsam som varar länge. Läppar balsam som är mjuka tenderar att användas i en snabbare takt och kan därför kräva en större behållare. Generellt sett, läppbalsam behållare varierar i storlek mellan 0,15-1 oz (ca 4,4-29,6 ml).

En sista fråga när du handlar för läppbalsam behållare är priset. Medan det finns säkert en uppsjö av prisvärda behållare som kan säljas, några av de mest tilltalande exemplen är oftast lite dyrare. I allmänhet är det pris kommer att bero på storleken på behållaren, liksom det material av vilket den är tillverkad. Plast är generellt det billigaste alternativet, medan metallburkar och andra behållare specialitet är oftast dyrare. Ett bra sätt att spara pengar när du köper läppbalsam behållare är att köpa dem i bulk, köpa i lösvikt kan spara en betydande andel över priset per styck.

  • Röret är en vanlig läppbalsam behållare.
  • Läppbalsam kan appliceras till läpparna med en klämtub.