Vilka är de olika typer av utomhus Gliders?

April 1

När det kommer till uteservering, är poängen typiskt att kunna slappna av utanför, det är där utomhus segelflygplan kommer in. Denna typ av utemöbler glider fram och tillbaka smidigt i en tröstande rytm, och finns i olika material och storlekar. De vanligaste typerna av utomhus segelflygplan inkluderar en träbänk, en metallbänk, och antingen ett segelflygplan stol eller en fullstor bänken. Ägare av den här typen av utemöbler inte bara kan välja bland dessa variationer, men har också möjlighet att lägga kuddar som passar deras personliga smak, liksom glidottomaner.

En av de vanligaste typerna av utomhus segelflygplan är trä slag, vilket tenderar att matcha nästan alla stil eftersom det finns många typer av trä. Några av de föredragna träslag inkluderar teak, ceder, tall, cypress, och furu, vilka alla är vanligtvis beständiga mot dåligt väder. Denna typ av uteservering tenderar att åldras väl utanför, och oftast ser attraktiv när den ligger någonstans från en bakgård med en pittoresk trädgård till en gårdsplanen med bara gräs och en konkret veranda. Färgen på segelflygplan beror oftast på vilken typ av trä som väljs, eftersom det kan vara ljus, mörk, eller körsbär färgade, även om det också kan målas vilken färg. En trä glidflygplan kräver oftast att kuddar sättas för att göra det mer bekvämt, och de är oftast säljs separat.

Många människor som föredrar modernt utseende till den traditionella stilen opt för metall utomhus segelflygplan. Denna typ av sitt innebär vanligtvis en metallram, med ben, armar, och glida mekanism alla gjorda av aluminium. Säte för segelflygplan är gjord av nät eller liknande mjukt material, vilket innebär att de flesta metall utomhus segelflygplan inte behöver kuddar. Många sådana glidflygplan inkluderar overhead skärmtak för att ge skugga under användning.

De flesta utomhus segelflygplan är tillräckligt stora för att lätt passa upp till tre personer, eftersom de liknar bänkar och är vanligtvis storleken på en vanlig soffa. Det finns mindre segelflygplan tillgängliga som är tänkta att passa två cozily, vanligen kallade loveseat bänkar. För dem som inte behöver mycket utrymme och vill spara pengar på detta köp, det finns segelflygplan stolar på marknaden som sätet bara en person. En segelflygplan stol kan komma med en ottoman som också glider, vilket gör detta mindre och billigare typ av utemöbler så bekväm som möjligt.