Hur väljer jag det bästa Wicker Dresser?

March 28

Två generella typer av vide dresser modeller finns: köksskåp gjorda med naturliga fibrer vide, och köksskåp gjorda med syntetfiber rotting. Syntetisk fiber vide är i grunden tillverkade av plast vävda på ett liknande sätt som naturligt korg, som är gjord av växtfibrer. Du kan börja att välja den bästa wicker dresser genom att bestämma vilka material du vill ha för din byrå. Syntetisk vide är sannolikt mindre dyrt, och det är mindre känsligt för vattenskador och mögel, men ibland är det inte riktigt lika attraktiv som naturfiber vide. Naturliga fibrer rotting kan vara dyrare, dock.

När du har bestämt vilken typ av vide byrå du vill, mäta utrymmet där byrå kommer att placeras för att avgöra hur stor av en enhet som du kan placera där. Köksskåp finns i en mängd olika former och storlekar, så det är troligt att du kommer att kunna hitta en flätad byrå som fungerar med alla utrymme, men att veta dimensionerna av utrymmet kommer att hjälpa dig att avgöra vilken storlek och design som fungerar bäst . Var noga med att fundera över hur mycket kläder eller andra produkter du tänker lagra i byrå samt så att du kan bestämma hur stor av en byrå som du behöver i förhållande till hur stor av en byrå kommer rimligen passar i utrymmet.

Ibland vide kombineras med andra material under konstruktionen av byrå. Massivt trä, till exempel, kan vara det föredragna materialet för ramen av vide byrå, medan lådor och byrå topp kan göras av rotting. Detta kombinerar visuella intryck av vide med styrka och hållbarhet av fasta material såsom trä eller ens metall. Vara beredd att betala lite mer för en sådan byrå. Hållbarheten av byrå, kan dock betyda byrå kommer att pågå betydligt längre än en byrå gjord uteslutande av rotting.

Väven av vide dresser bör vara tätt nog att de enskilda fibrerna inte kan lossna och försvagar den övergripande strukturen. Testa väven genom att försöka flytta enskilda fibrer med fingrarna. Fibrerna bör inte ge alls, eller på sin höjd en aning, när du försöker flytta dem. Kolla runt lederna i synnerhet för styrka i väven, och se till att inspektera hela byrå för fibrer som kan vara delning eller på annat sätt skalar innan du köper enheten.