Hur får jag ett garanterat Business kreditkort?

May 9

Skaffa en garanterad företag kreditkort kan vara det första steget mot att bygga kredit för många börjar företag. Det finns flera sätt på vilka uttrycket garanterade skulle emellertid förstås. Det kan innebära att någon eller några enheter har klivit in för att garantera belopp som lånats på kortet, eller det kan betyda att kortet är förbetalt, och med förbehåll för de gränser förbetalt konto. Alternativt, en del människor innebär att själva kortet är garanterad att bli godkänd.

Ofta är den garanterade företag kreditkort en där verksamheten och ägaren av verksamheten är återbetalningsskyldig. Med andra ord, ägaren av verksamheten när de ansöker om ett kort använder hans / hennes personliga kreditinformation att garantera återbetalning. Om verksamheten obestånd, ansvaret för återbetalning av korträkning skiftar helt till företagets ägare, och pengarna lånade ses som personlig skuld. Detta är en utmaning för många företagare, eftersom en av anledningarna människor skapar en separat juridisk enhet som kallas ett företag är så att de inte kommer att vara ansvariga för vissa skulder om företaget går under.

Ge denna typ av garanti är ofta inte mycket hjälp för verksamheten heller, och så småningom ett företag behöver för att få sin egen kredit som doesnâ € t kräver en ägare garanti. Å andra sidan, € itâ s inte utmanande att få en garanterad företag kreditkort av detta slag. En företagare kommer bara lägga till information om sin personnummer samt inkomst om tillämpningen, och detta kommer att kontrolleras med företagsskatt ID-nummer. Att ge ägare kredit värdering är bra, är sådana kort brukar godkänt.

En annan typ av garanterade företag kreditkort är kontantkortet. Detta kommer att tillåta människor att lägga pengar på kortet så att de kan använda den som ett kreditkort för olika affärstransaktioner. Alternativt, vissa företag har ett säkrat kort. Pengar till gränsen av kortet placeras på ett konto och är inte rörd av verksamheten, och företaget kan låna upp till sin gräns, vilket gör regelbundna betalningar, men garanterar att om något skulle hända med verksamheten, som säkrade och bankas beloppet kan användas för att betala av skulden. Det finns många företag som erbjuder båda dessa typer av kort, och båda är lätta att söka efter på internet.

Det finns äntligen typer av kort som garanterat godkännandekort. Dessa kan också hittas på Internet, och de kan verka lockande för en verksamhet med liten eller dålig kredit historia. Itâ € s viktiga personer läsa det finstilta på dessa kort och notera att kreditbeloppet de kan få är oftast upp till ett visst belopp. På grund av det faktum att kreditgivare kan ta större risker genom att garantera emissionen av ett kort, kan företagen räknar dessa kort för att komma med högre räntor och avgifter. Det kan vara bättre att börja med någon annan form av den garanterade affärs kreditkort istället, eftersom avgifterna skulle vara lägre.

  • En garanterad godkännande visitkort kan komma med högre räntor.