Att hjälpa en Runt Få Mat

April 6

I berättelsen Charlottes Web, den godhjärtade Fern rädda Wilber, fattiga runt om grisen kullen. Tyvärr inte varje runt har en Charlotte för att spara den, och så ett sällskapsdjur ägare, är det ditt ansvar att se till att runts av dina kullar får sin beskärda del av livsmedel.

Vi vet alla vad en runt är: det är barnet i kullen som är för liten för att göra sin egen väg. Ofta runt inte kan få maten den behöver och så ofta dör. Om ditt husdjur har en runt i sin kull, men du vill se till att runt får maten den behöver. Använd dessa par taktik när det handlar om de runts i kullen och över tid, kommer du att se en runt växa upp stor och stark!

Det största problemet med runts är att de inte får en lika stor andel av näringsämnen. Säkerställa lika utfodring genom att dela upp runts "mat i små muffinsformar. Genom att se till valparna inte äter ur samma skål, du helt undvika ojämlik utfodring. Den runt får sin beskärda del och inte behöva kämpa för sin mat. Ibland syskonen kan få ganska otäck och konkurrenskraftiga!

En annan taktik du kan ta är att foder runt separat från resten av valparna. Ta runt borta från resten av kullen och mata den innan du låter resten av valparna i. Om runt äter innan resten av kullen, då han inte behöver oroa sig för att kämpa för sin mat! Ge honom en rättvis chans och allt kommer att bli bra! Att ha ett runt behöver inte vara ett hinder i din hund görande och det behöver inte vara slutet för valpen. Se bara till att runt får rätt näringsämnen i rätt mängder och du kommer att kunna se valpen framgångsrikt växa upp till storleken på sina bröder och systrar!