Hur väljer jag det bästa lin Supplement?

February 10

Välja den bästa lin tillägg är mer beroende på dina personliga preferenser än något annat. Medan det finns en debatt om fördelarna med kallbearbetning, är det upp till varje konsument att avgöra vilken kompletterar fungerar bäst för hans eller hennes behov. Vissa beslut kan göras för att göra sökningen enklare, till exempel i form av önskade tillägg, om du vill ta en kombination tillskott, och om berikade kosttillskott är ett alternativ.

De flesta typer av lin tillägg finns i olja, pulver och kapselform. Olja är allmänt kallpressad, kan enkelt läggas till shakes eller smoothies, och har en mild nötaktig smak. Pulver lin kan läggas till måltider eller drycker och är i allmänhet lätt att smälta. Smaksatt lin pulver är även tillgängliga för att sätta i en flaska vatten på språng. Lin kapslar finns i både pulver och olja, och är oftast två gånger dagligen med måltider.

Det har visat sig att värme genereras från pressning eller slipning linfrön orsakar oxidation av omega-3 och andra vitaminer i fröet. Det innebär en liten procent av de näringsämnen bränns bort och förlorade under bearbetning. Kall behandling eliminerar denna förlust, och är allmänt tros vara en bättre metod. Skillnaden är dock sägs vara minimal och får inte påverka din sökning för bästa lin tillägg. För dem som vill hålla sig med kalla bearbetade tillskott, de är oftast märkta som sådana på etiketten.

Lin olja kompletterar och kapslar kan också ha ingredienser såsom gurkört eller hampa för ytterligare förmåner. Detta kan vara den bästa lin tillägget typ för många, men en del av dessa "två för en" stil tillskott kan vara överflödig. Inkom fiber eller omega-3 är typiskt onödigt, såvida inte detta har tagits ur det ursprungliga lin under bearbetning och var tvungen att läggas igen. Om du vill ha en lin tillägg kombination, är det normalt bäst att välja dem med tillsats hampa, gurkört, eller till och med kokosnötolja.

Många människor också välja att inte använda kosttillskott, och istället använda linfrön med måltider eller mellanmål. Golden och bruna linfrön kan både slipas upp i de flesta blandare med flera snabba pulser för en kall-process. Pulvret kan därefter strös i yoghurt, på planteras, eller i någon dryck. Ett annat alternativ som finns på många områden är lin-berikade livsmedel. Snackbarer, kex och bröd kan ersätta mindre hälsosamma mellanmål och ger dig samma fördelar som de bästa lin tillskott om ätit regelbundet.

  • Linfrön.
  • Omega-3 fettsyror finns i linfrö olja.
  • Blommorna i en lin anläggning.