Vad NFL Combine?

October 17

National Football League (NFL) posten utkast är den primära vägen för college spelare som vill komma in i professionella spelet. NFL Combine, hålls varje vår i Indianapolis, Indiana, är en showplace för college spelare som vill stelna eller förbättra sina utkast utsikter. Medan NFL-lag studerar på fältprestanda spelare under hela sin karriär, NFL Combine är en plats för spelare som ska studeras individuellt och i detalj.

Hölls under en period av tre dagar, är NFL Combine fysiskt krävande. Förutom precisa, standardiserade fysiska mätningar, spelarna genomgår ett batteri av tester för att bedöma deras fysiska kapacitet. Sprint som sträcker sig från 10 meter till 40 meter mäter snabbhet och hastighet. Vertikala och breda hopp mäter underkroppen explosivitet. Shuttle- och kon-baserade borrar mäter hastighet, kroppskontroll och uthållighet. Bänkpress, med flera repetitioner vid 225 pounds, testar överkroppen styrka och uthållighet. NFL Combine också har ett batteri av tester som utformats för specifika positioner.

Förutom fysiska tester, NFL Combine ser på fotbollsrelaterade mental förmåga spelare. Positions tränare arbetar med spelare en-mot-en att bedöma deras coachability. För positioner som kräver en hel del mental agility, såsom quarter, huvudtränare och offensiva eller defensiva samordnare kan studera spel video med spelare för att uppskatta djupet av sin förståelse av spelet. Sport psykologer genomföra intervjuer för att få en känsla av spelare personlighet och mental styrka.

Utföra framför tränare, chefer och ägare av varje professionellt team är mycket påfrestande, och bara slutföra processen utan underpresterande anses vara en positiv prestation. Karriär konsekvenser en NFL Kombinera prestanda är enorma; en oväntat bra eller förvånansvärt dåliga resultat kan ändra en spelares utkast positioner genom dussintals platser, som påverkar potentiella löner genom att bokstavligen miljontals dollar. Ett antal sporter konsultföretag har uppstått för att hjälpa spelarna förbereda sig för NFL Combine.

  • NFL kombinerar hålls under en 3-dagarsperiod.
  • NFL Combine är chansen för unga spelare att bevisa att de är redo för professionell lek.
  • Bänkpress används vanligen som ett test av överkroppen styrka för fotbollsspelare.
  • Tävlar hastighet testas i NFL Kombinera.
  • College fotbollsspelare har en chans att förbättra sin utkast rankning på NFL Combine.