Vad är en fyllnadsmedel cykel?

June 28

En fyllnadsmedel cykel kan hänvisa till en av två olika saker i ett gym och bodybuilding rutin. För en del kan ett fyllnadsmedel cykel föreslå ett bulk regim med vikter som är justerat för att få muskler. Den andra typen av bulk avser anabola steroider cykler, som också kan användas för att komplettera och stimulera muskeltillväxt. Medan de två olika typerna av cykler är helt annorlunda, de innehåller några av de samma steg och kräver samma typ av träning disciplin.

Med anabola steroider, ett fyllnadsmedel cykel innebär att använda rätt steroider för att lägga storlek och bulk till musklerna. Det finns en mängd olika ämnen som används för detta ändamål, och skiljer sig från andra kosttillskott som är tänkta att skära muskler, öka inre styrka och återhämta musklerna efter att de riva. Ett fyllnadsmedel cykel med steroider följs under en viss tidsperiod, ofta ett visst antal veckor, och kompletteras med en lyftcykel som även uppmuntrar bulkprocessen. Anabola steroider har ett betydande antal negativa biverkningar och är olagliga att använda utan recept i många länder.

Den andra typen av bulkcykel gjort i gymmet, utan anabola steroider, och följs av många tyngdlyftare, fitness experter och utbildningsprogram. Denna typ av cykel är mycket annorlunda än en hjärt cykel, en lutande cykel, eller ett upprätthållande cykel. Vissa utövare kan använda ett fyllnadsmedel cykel för ett par veckor innan du byter till vanliga träningspass rutiner, lutar rutiner eller rutiner för att upprätthålla sina muskler. Även om inte använder steroider kan dessa bulkcykler ofta inkluderar olika proteintillskott, skakar, multivitaminer och en mängd andra koffeinbaserade produkter.

Sammanslagningen cyklar på gymmet i allmänhet inriktad mot sammanslagningen högst överkroppen, och inkluderar mest noter ryggen, axlarna, biceps, triceps, samt bröst och bröstmusklerna. De kan också innehålla magmusklerna och de olika benmuskler. Bulk kommer in med den typ eller träning och typen av hissar, och dessa cykler kräver ofta tränar minst fem dagar i veckan och spendera över en timme på gymmet på en gång.

Till skillnad lutar kroppen och musklerna, kroppen bulkade genom tyngre vikter och göra färre repetitioner. Medan varje övning bör göras för att misslyckas, oavsett om sammanslagningen eller lutar; tillräckligt tunga vikter ska användas under en fyllnadsmedel cykel misslyckas efter 6-8 reps. Detta kommer att tillåta en person att lyfta tyngre och behålla samma typ av byggande av muskler som är nödvändiga under ett träningsprogram.

  • Ett fyllnadsmedel cykel kan inbegripa vikter.
  • Multivitaminer är ofta tagna under ett fyllnadsmedel cykel.