Vad är tillbaka Labor?

January 22

Tillbaka arbetskraft är en typ av arbetskraft som kännetecknas av utstrålande smärta i nedre ryggen som dröjer sig kvar efter sammandragningar. Denna typ av arbete är mycket vanligt, och det finns ett antal teorier om vad som orsakar det, samt ett antal lösningar för att hantera smärtan av ryggen arbetskraft. Som en allmän regel är det inte skadligt, även om det kan vara smärtsamt, och det anses inte att vara ett tecken på fara för modern eller barnet. Men eftersom det är obekvämt, de flesta människor försöker att behandla smärta.

En vanlig teori om back arbetskraft är att den orsakas av läget för barnet, vilket kan sätta stress på arbetande moderns ryggrad. Det kan också orsakas av positionen hos modern, som vissa positioner är mer bekväm för arbetande att andra. Vissa läkare tror också att den här typen av arbetskraft kan orsakas av kramper smärtor av sammandragningar, pekar på det faktum att många kvinnor upplever liknande smärta i nedre ryggen under menstruationen.

Oavsett orsaken, det finns flera sätt att närma tillbaka arbetskraft. En av de saker som kan göras är att byta position. Kvinnor ska inte arbetskraft på ryggen om de upplever tillbaka arbetskraft, eftersom detta kan öka smärta, och de bör försöka flytta runt. Flytta runt kan minska trycket på ryggraden och flytta barnet om barnet orsakar problemet. Promenader, huk, gunga på händer och knän, och med hjälp av en födelse boll kan alla bidra till att lindra smärtan.

Forskning har också visat att massage och rygg gnuggar kan hjälpa till med smärtan, liksom varma eller kalla kompresser. Vid användning av kompresser, bör en handduk användas som stoppning, för att undvika att utsätta huden direkt till den kalla, och kompresser kan altern enligt svaret av modern. I svåra fall kan en epidural eller bedövningsmedel erbjudas för att minimera smärtan.

Som ni kanske förstår, är den tidiga tecken på ryggen arbetskraft smärta i nedre delen av ryggen, som visas med och utan sammandragningar. Kommunicera om detta symptom med en barnmorska eller läkare är mycket viktigt. Eftersom baksidan arbetskraft är oförutsägbar, kan det inte generellt förhindras, men snabba åtgärder när tecknen är fläckig kan kraftigt minska smärta och obehag, vilket gör leveransen mycket trevligare för förälder och barn.

  • En epidural kan bedöva delar av kroppen från smärtan, exempelvis under förlossningen eller kirurgi.
  • Tillbaka arbetskraft är en typ av arbetskraft som kännetecknas av utstrålande smärta i nedre delen av ryggen som dröjer sig kvar efter sammandragningar.
  • Träning under graviditeten kan bidra till att minska obehag i samband med förlossningen.