Vad bör jag veta om att köpa en avskärmning?

April 10

Att köpa en avskärmning kan verka som en bra idé. Det är ett sätt att få en bra egenskap till ett bra pris. Även om det kan vara omöjligt att bygga upp en relation med den tidigare ägaren, fördelarna med att köpa en avskärmning uppväger ofta denna mindre besvär. Men att köpa en avskärmning är inte så enkelt som att köpa något annat hus, och särskild försiktighet bör vidtas.

Under normala köpa ett hus, är en av de första saker som de flesta människor gör för att ta en rundtur i hemmet. Detta kanske inte är ett alternativ när man köper en avskärmning. Medan den potentiella köparen kan ges detaljerad information om planlösning, hem bekvämligheter, kvadratmeter, och adressen kan den första gången köparen är i huset vara efter att han eller hon tar i besittning av hemmet.

Således kan tillståndet i hemmet är av primärt intresse för varje potentiell köpare tittar på att köpa en avskärmning. Den nuvarande ägaren av fastigheten får inte vara så benägna - eller så kan - att upprätthålla hemmet så det bör bibehållas. Om säljaren inte ser någon potentiell fördel i att sätta pengar eller ansträngning in i ett hem kan de inte behålla, kan det finnas väldigt lite incitament att göra det.

I vissa fall kan priset på hemmet vara så bra att det är mindre av en oro. Hemmet kan fortfarande vara en bra affär i alla utom de värsta förhållanden. Ändå är detta ett potentiellt problem när man köper en avskärmning. I värsta fall, varvid ägaren avskärmas på kan bli bitter och medvetet skada hem så att det är oacceptabelt att potentiella köpare.

Vidare flesta köpare förstår att köpa en avskärmning innebär hemmet kommer "som det är." Detta innebär att om hemmet behöver större reparationsarbete, före eller efter den säljs, kommer det att vara upp till köparen att göra det. Det är liten chans den tidigare ägaren kommer känner sig skyldig att hjälpa till i sådana omständigheter. I de flesta fall kan de tidigare ägarnas ekonomiska situation vara sådan att, även om de ville hjälpa, de sannolikt inte skulle kunna.

En annan sak att tänka på när man köper en avskärmning är rätt för återvinning som är reserverad i vissa jurisdiktioner. Detta innebär att, efter hemmet säljs, kunde den tidigare ägaren är överens om att köpa hem för samma pris som den såldes för under en viss tidsperiod. Under denna omständighet, om den tidigare ägaren beslutat att utöva denna rättighet, skulle det inte finnas något den nya ägaren skulle kunna göra åt det. Även om detta är sällsynt, kan det orsaka stora konflikter. Potentiella köpare bör vara medvetna om vad lagen är i deras stater eller jurisdiktioner.

  • Avskärmad hem är oftast auktion eller banker kan sälja dem via agenter.
  • Avskärmad hem är vanligtvis säljs i "befintligt skick", så köparna inte kan begära reparation eller förbättringar.
  • En avskärmad hem låg kostnad kan uppväga det dåliga tillståndet i hemmet.